16:45   TOROSLAR EDAŞ MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSıNı GÜÇLENDIRMEYE DEVAM EDIYOR    16:41   BOZYAZı’DA ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   16:40   MERSIN VE ANKARA KENT KONSEYLERI IŞ BIRLIĞINI RESMILEŞTIRDI   16:39   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’I VE ÜLKEMIZI KALKıNDıRALıM ISTIYORUZ"   16:38   MERSIN’DEKI TRAFIK PARK, ARA TATILDE ÇOCUKLARLA DOLUP TAŞTı   16:37   BAŞKAN BOLTAÇ: "5 YıL BOYUNCA ASFALT DURMAYACAK"   16:36   MERSIN’DE BIR KIŞI YER ALTı SU KAYNAKLARıNı BULABILIYOR, BULDUĞUNDA ELEKTRIK ÇARPMıŞA DÖNÜYOR   21:08   BINA DıŞıNA KURULAN YÜK ASANSÖRÜ DÜŞTÜ: 80 YAŞıNDAKI KADıN HAYATıNı KAYBETTI   21:06   MERSIN’DE TıRDA ÇıKAN YANGıN KORKUTTU   21:04   7 YAŞıNDAKI EPILEPSI HASTASı 112 HELIKOPTER AMBULANSLA MERSIN’ SEVK EDILDI  
 
   
 
 

Köylülerin kar çilesi, şehirde çocukların eğlencesi oldu


Mersin’in Silifke ilçesinde belediye, karne hediyesi olarak öğrencilere kar sürprizi yaptı. Köylerin yollarını kapatan karlar temizlenerek açılıp kamyonlarla şehir merkezine getirildi. Tonlarca kar, Göksu Park alanına dökülürken, çoğu çocuk ilk defa kar görmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Tarih : 19 Ocak 2020 Pazar 13:37

Silifke’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, merkezde yaşayan öğrencilerin mutluluğu oldu. Silifke Belediyesi, İlçede binlerce öğrencinin karne heyecanı yaşadığı tatil gününde öğrencilere karne hediyesi olarak kar sürprizi yaptı. Göksu Park alanına kamyonlarla dökülen kar, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

KARIN TADINI ÇIKARDILAR

Silifke Belediyesi, Silifke’de kar mutluluğu yaşayamayan çocukları unutmadı. Şehir merkezine kar yağmadığı için kartopu oynama zevki yaşayamayan çocuklar için Silifke Belediyesi ekipleri tarafından kamyonlarla kar bırakıldı. Göksu Park alanına dökülen kar ile eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklar, kartopu oynayarak gönüllerince eğlendi. Çocuklar karne heyecanı ile kartopu oynamanın mutluluğunu birlikte yaşadı. Karla oynayarak, gönüllerince eğlenen çocuklar ve Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Başkan Yardımcıları Enes Buğra Genç, Eyüp Arslan eğlencenin sonunda sucuk ekmek yediler. Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ise “Yüksek kesimlerde kar yağışından dolayı bazı mahallelerimizin yolları kapanmıştı. İş makineleri ile yolları açıp, toplanan karları kamyonlara yükleyerek Silifke şehir merkezine getirdik. Kar görmeyen çocuklarımız ve ailelerine yönelik yaptığımız bu etkinlikte çocuklarımıza karne hediyesi sunduk. Çok güzel vakit geçirdik. Bu yönde çalışmalarımız devam edecektir” dedi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA