BELEDİYE BAHÇESİNDEN AŞEVİNE


Yenişehir Belediyesi bahçesinde yetiştirilen narenciyeler toplanarak belediyenin Aşevi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın güzel örneklerinden olan aşevinde narenciye ikramı vatandaşları mutlu etti.

 

Tarih : 19 Ocak 2020 Pazar 13:24

Haber Merkezi

Kış aylarının vazgeçilmezi, doğal vitamin deposu, C vitamini narenciye ürünlerini bahçesinden yetiştiren Yenişehir Belediyesi toplanan meyveleri Yenişehirlilerle paylaşıyor. Narenciye kültürünü kendi bahçesinde yaşatan Yenişehir Belediyesi, ürettiği narenciyeleri hasat ederek yine kendi bünyesindeki aşevine gönderdi. İhtiyaç sahibi vatandaşların yemek ihtiyacını karşılayan Yenişehir Belediyesi sıcak yemeğin yanından vatandaşlara narenciye de ikram etti. Pirireis Mahallesi'ndeki Yenişehir Belediyesi Aşevi'nde dağıtılan meyveler vatandaşları memnun etti.

 “YENİŞEHİRİMİZDE DAYANIŞMA VE HEMŞEHRİLİĞİ ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ”

Yenişehir Belediyesi bahçesinde çok sayıda greyfurt, portakal ve mandalina ağacı bulunuyor. Narenciye ağaçlarını koruyan ve bakımlarını titizlikle yapan Yenişehir Belediyesi, topladığı meyveleri de ücretsiz bir şekilde dağıttı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Belediyemizin bahçesinde yetiştirdiğimiz ürünleri aşevimize gönderdik ve orada vatandaşlarımıza dağıttık. 6 ilke üzerine kurduğumuz belediyecilik anlayışımızdaki iki ilkemiz olan ‘Hemşehrilik’ ve ‘Dayanışma’nın güzel bir örneği oldu. Yenişehirimizde dayanışmayı ve hemşehriliği ön plana çıkarmaya devam edeceğiz. İnşallah bu meyveler soğuk kış aylarında vatandaşlarımıza şifa ve sağlık getirir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA