ERCİK KALIYOR MU?


Büyük Kurultay öncesinde revizyon iddiaları artan AK Parti Mersin’de 3 ilçeye atamanın yapıldı. Buna göre Silifke, Erdemli ve Akdeniz ilçe başkanlıklarına Genel Merkez tarafından isimler belirlendi. Buna göre Akdeniz İlçe Başkanlığı’na Emin Genç, Silifke İlçe Başkanlığı’na Mehmet Emin Kurt ve Erdemli İlçe Başkanlığı’na da Serdal Kaya atandı. Erdemli’ye atanan Serdal Kaya’nın Erdemli Belediye Meclis Üyesi, Silifke’ye atanan Mehmet Emin Kurt’un İl Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir Meclis üyesi olmasının yanı sıra Akdeniz’e atanan Ermin Genç’in de vekaleten yürüttüğü ilçe başkanlığını asaleten yürütmeye başlaması AK Parti kulislerinde mevcut başkan Cesim Ercik’in revizyona uğramayacağı şeklinde yorumlandı.

 

Tarih : 16 Ocak 2020 Perşembe 14:16

ERCİK’E YAKIN İSİMLER İLÇE BAŞKANI OLARAK ATANDI

AK Parti Mersin Teşkilatı’nda Erdemli, Silifke, Akdeniz ve Toroslar ilçe başkanlığı için düşünülen isimler belirlendi. İlçe başkan adaylarıyla görüşen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erdemli, Silifke ve Akdeniz ilçelerine atamaları gerçekleştirdi. Buna göre Akdeniz İlçe Başkanlığı’na Emin Genç, Silifke İlçe Başkanlığı’na Mehmet Emin Kurt ve Erdemli İlçe Başkanlığı’na da Serdal Kaya atandı. Erdemli’ye atanan Serdal Kaya’nın Erdemli Belediye Meclis Üyesi, Silifke’ye atanan Mehmet Emin Kurt’un İl Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir Meclis üyesi olmasının yanı sıra Akdeniz’e atanan Ermin Genç’in de vekaleten yürüttüğü ilçe başkanlığını asaleten yürütmeye başlaması AK Parti kulislerinde mevcut başkan Cesim Ercik’in revizyona uğramayacağı şeklinde yorumlandı.

TOPÇU’YA VETO

AK parti kulislerinde en büyük şok Toroslar ilçesinde yaşandı. Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçede kimin başkan olacağı merakla bekleniyordu. Ankara’ya çağrılan isimler arasında daha önce Yenişehir İlçe Başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhur ittifakının Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Bekir Topçu da yer alıyordu. Topçu’nun da Toroslar İlçe Başkanı olarak atanacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ankara’dan gelen şok haber Ak Parti Mersin kulislerinde bomba etkisi yarattı. Toroslar ilçe başkanlığı için 4 isimle görüşen Teşkilat yöneticilerinin, 4 isme de teşekkür edip, Mersin’e yolcu ettiği haberi parti kulislerinde şok etkisi yarattı. Parti Genel Merkezi’nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, AK Parti’ye yakın kaynakla Toroslar için öne çıkan ve atanmasına kesin gözüyle bakılan Bekir Topçu’ya Toroslar teşkilatından büyük tepki geldiği ve bu yüzden veto edildiği iddia edildi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

 

Paylaş :
Etiketler :  AK Parti, Mersin, Cesim Ercik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA