Miniklere kar sürprizi


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören minikler için yaptığı kar sürprizi büyük coşkuya neden oldu. Toros Dağlarından getirilen karlar üzerinde Başkan Tarhan’la kartopu oynayan minik öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Tarih : 16 Ocak 2020 Perşembe 13:42

Haber Merkezi

Mersin’in en iyi eğitim kurumlarından birisi olan Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Evinde kar sevinci yaşandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, miniklere sürpriz yaparak Torosların yüksek bölgelerinden kamyonla kar getirilmesini sağladı. Birçoğu ilk kez kar gören öğrenciler, büyük coşku yaşadı.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Bahçeye çıktıklarında karla karşılaşan minik öğrenciler, büyük şaşkınlık yaşarken kendilerini karların üzerine bıraktı. Öğrenciler okul bahçesinde Başkan Tarhan’la kartopu oynadı. Öğretmen ve velilerde öğrencilerin keyfine ortak oldu. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinde eğitim alan çocuklara küçük sürprizler yapmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Çocuklarımıza kar sürprizi yaparak birlikte kartopu oynadık. Eğitimin aynı zamanda eğlencenin de bir parçası olduğunu göstermek istedik. Onları mutlu edebilmek ve onları bu konuda destekleyebilmek bizim için en büyük mutluluk. Onların bu mutlu halini görmek bizim için en büyük kazanç diye düşünüyoruz. Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve miniklerimizle mutlu bir gün yaşadık" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA