Beyaza bürünen yaylalarda kartpostallık manzaralar


Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı yüksek kesimlerdeki yaylalar, son kar yağışlarıyla birlikte beyaza büründü. Eşsiz doğası ve kırmızı çatılarıyla kar altında kalan yaylalarda kartpostallık görüntüler oluştu.

 

Tarih : 16 Ocak 2020 Perşembe 13:40

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Toroslar'ın yaylaları; doğal yapının bozulmadığı, yöresel kültürün yaşanmaya devam ettiği eşsiz doğası ve tertemiz havasıyla adete göz kamaştırıyor. Yaz aylarında derelerinden tertemiz suların aktığı ve yeşilin onlarca tonuyla huzur veren yaylalar, kış aylarında da beyaza bürünerek bütün güzelliğiyle kartpostallık görüntü veriyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaylaların turizm sektöründe giderek öneminin arttığını ve her geçen gün daha da cazip hale geldiğini belirterek, Toroslar'ın yayla turizminde en çok tercih edilen ilçelerden biri olduğunu kaydetti. Aynı zamanda Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Alt Yapı Hizmet Birliği (METAB) Başkanı olan Yılmaz, “Doğal güzelliklerin bozulmadığı yaylalar; temiz hava, bol oksijen, kaynak suyu içeren tabii ortamlardır. Yayla turizmini, el değmemiş doğanın tahrip edilmeden, turizm amaçlı giden vatandaşlarımızın bir çöpünü bile bırakmadığı şekilde destekliyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA