Güzellik değer katıyor


Estetik uzmanı Özge Karapınar, günümüzde dış görünüşünün öneminin yapılan araştırmalar ile ortaya konulduğunu belirterek, "Güzel ya da yakışıklı olarak nitelendirilen insanların, daha zeki ve daha iyi olarak algılandığı, dünya çapında yapılan araştırmalar sonrasında tespit edilmiştir" dedi.

 

Tarih : 16 Ocak 2020 Perşembe 13:36

Özge Estetik olarak birçok farklı konuda danışanlarına hizmet verdiklerinin altını çizen Karapınar, "Güzellik kişilerin yaşadıkları topluma ve döneme göre değişir. Güzellik anlayışını modaya benzetebiliriz. Güzellik kavramını yüz ve bedendeki orantılar ile açıklamak mümkün olsa da yaşanan döneme göre farklılık gösterebilen bir kavramdır" ifadelerini kullandı. Estetik kavramının sanat felsefesi ile yakından ilişkili olduğunu kaydeden Karapınar, "Eğer işinizi yaparken sanatsal bir çalışma yaptığınızı düşünürseniz başarıyı yakalarsınız. Estetik zaten, 'Değer teorisi ya da aksiyoloji adı verilen felsefenin bir dalıdır’ şeklinde tanımlanır. Bizler yaptığımız işi bir sanat dalı olarak görüyoruz. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek bunu danışanlarımıza yansıtmanın çabasındayız. Yaşadığımız dönemin modasını Mersin’e taşıyarak hizmet verme anlayışındayız" diye konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA