Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine yardım


Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde spor konusunda birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de futbol branşında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi destek sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi, 85 kulübe 583 bin 145 TL değerinde malzeme yardımı, 81 kulübe ise 239 bin 400 TL tutarında nakdi yardım yapacak.

 

Tarih : 14 Ocak 2020 Salı 14:33

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de futbol branşında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapacak. 85 kulübe 583 bin 145 TL değerinde malzeme yardımı sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, 81 kulübe ise 239 bin 400 TL nakdi yardımda bulunacak. Böylelikle Amatör Spor Kulüplerine toplam 822 bin 545 TL değerinde destek sağlanacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPORA DESTEK

Mersin’de spora yatırım yapacaklarını her fırsatta dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hayata geçirilen hizmetlerden biri olan ayni ve nakdi yardım desteği ile Büyükşehir Belediyesi, amatör sporcuların yanında olmayı sürdürüyor. Başkan Seçer, geçtiğimiz Aralık ayında başarılı sporcuların ödüllendirildiği Spor Başarı Ödül Töreni’nde, “Daha zinde, muhakeme kabiliyeti yüksek, aklen, bedenen sağlıklı, zeki çocuklar yetiştirebilmemiz için spora önem vermek zorundayız. Biz belediye olarak yönetime geldiğimiz andan itibaren bunun bilincindeyiz. Belediye Başkanı olarak bu konuda imkânlarımızın ölçüsünde ama imkânlarımızı maksimum şekilde kullanarak, bu alanda yatırım yapmak istiyoruz” diyerek, spora verdiği önemi bir kez daha dile getirmişti. Bu doğrultuda çalışmalarına yön veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, futbol branşında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine yapacağı yardımlar ile spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğini de göstermiş oldu.

17 OCAK’TA SAHİPLERİNE ULAŞACAK

Amatör Spor Kulüplerine verilecek olan yardımların 17 Ocak 2020 Cuma günü saat 12.30’da Kongre ve Sergi Sarayı’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılımıyla düzenlenecek olan törenle sahiplerine ulaştırılması planlanıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA