OĞLUM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR!


10 yaşındaki Kistik Fibrozis hastası oğlu Eymen’i yaşatmak için çalmadık kapı bırakmayan çaresiz anne Aziza Molla, oğlunun gözleri önünde eridiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

 

Tarih : 13 Ocak 2020 Pazartesi 13:09

Daha önce de basında yer alan haberlerle oğlu Eymen’i yaşatmak için haykıran anne Aziza Molla, sesini duyuramamaktan yakındı. 10 yaşındaki Kistik Fibrozis Hastası oğlu Eymen’in gözleri önünde günden güne eridiğini söyleyen çaresiz anne, Devlet büyüklerine birkez daha seslendi.

 

“ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN”

 

Aylık 25 bin Euro’yu bulan maliyetteki mutasyon ilacının temin edilememesi durumunda oğlunun hayatını kaybedeceğini söyleyen Aziza Molla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da yürekleri dağladı. “Allah rızası için eymen’e dua edin’ diyerek paylaşımına başlayan Anne Molla, “Devlet büyüklerimize yalvardım, ancak hiçbiri malesef el uzatmadı. Ne kadar yalan bir dünyada yaşıyoruz. Kistik Fibrozis hastalığı için yurt dışında bir ilaç var. Ona ulaşmamız lazım. Devlet bu ilacı karşılamıyor ama ben mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

 

OĞLUM GÜNDEN GÜNE ERİYİP GİDİYOR

 

Daha önce basında yer alan haberler üzerine Mersin Valiliği’nin kendisini aradığını ancak hiçbir sonuç çıkmadığını da söyleyen Aziza Molla, “Oglum günden güne gözümün önünde eriyip gidiyor. Bir annenin böyle bir durumda çaresiz kalması ne kadar acı kimse bilemez. Allah kimsenin bşına böyle bir acı vermesin. Çocuğunuz gözünüzün önünde eriyor ancak hiçbirşey yapamıyorsunuz. Dvlet büyüklerimizin sesimizi duymasını istiyorum. Oğlum ölmesin” şeklinde konuştu.  ADEM GÜNEŞ’İN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA