Büyükşehir ekipleri 7/24 kar mesaisinde


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkin bir şekilde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mersin’in yüksek kesimlerini esir alan kar yağışına karşı Büyükşehir Belediyesi, tüm ekipleri ile birlikte gece-gündüz çalışıyor.

 

Tarih : 7 Ocak 2020 Salı 13:59

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkin bir şekilde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Mersin’in yüksek kesimlerini esir alan kar yağışına karşı Büyükşehir Belediyesi, tüm ekipleri ile birlikte gece-gündüz çalışıyor, vatandaşları kar esaretinden kurtarıyor.

BOZYAZI’DA KARA GEÇİT YOK

Tüm ilçelerde olduğu gibi Bozyazı’da da vatandaşlardan gelen ihbar üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dereköy, Elmakuzu, Yenisu, Kızılca’da bir greyder, bir loder, bir JCB, bir pikap ve 6 personelle sürdürdüğü çalışmalarla kara geçit vermedi.

SİLİFKE’DE KAR ÖRTÜSÜ KALKIYOR

Büyükşehir, Silifke İlçesi’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı mücadele ederek, vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırıyor. Silifke Mara, Çatak, Kocaoluk, Ören, Sarıaydın, Ayaştürkmenli, Pelitpınarı, Gökbelen, Güzdüzler, Yenisu, Mara, Kica ve Cılbayır’da 2 greyder, 1 JCB, 1 kamyon ve 9 kişilik personelle kar çalışması gerçekleştiren ekipler, yolları ulaşıma açıyor.

EKİPLER ERDEMLİ’DE YOĞUN BİR MÜCADELE YÜRÜTÜYOR

Her yıl yüksek kesimleri yoğun kar yağışı alan ilçelerden biri olan Erdemli’de de Büyükşehir ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor. Sorgun, Hacıalanı, Toros, Güzeloluk Mahallelerinde 3 greyder, 1 kanal kazıcı, 1 servis aracı, 9 personelle karla mücadele çalışması gece-gündüz devam ediyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA