Kariyer Merkezi’nden bir iş birliği daha


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, projelerine bir yenisini daha ekledi. “Büyükşehir Paydaşlarla Buluşuyor Projesi” kapsamında Büyükşehir hizmet birimleri ile çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri bir araya gelerek, Mersin’in sorunlarına yönelik çözüm ve işbirliği ortaya koyuyor.

 

Tarih : 7 Ocak 2020 Salı 13:49

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, Mersin’de iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik fark yaratacak etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi, bu çerçevedeki projelerine bir yenisini daha ekledi. “Büyükşehir Paydaşlarla Buluşuyor Projesi” kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet birimleri ile çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri bir araya gelerek, Mersin’in sorunlarına karşı çözüm ve işbirliği ortaya koyuyor.

MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMLARI HAKKINDA KONUŞULDU

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinesinde kurumlar arası işbirliğini geliştirmek amacıyla planlanan çalışmaların ilki ilgili daire başkanları, şube müdürleri ve personellerin katılımı ile Mersin Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada moderatörlüğünde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Kurslar Servisi Şefi Birgül Kılıçkaya, mesleki eğitim kursları, kursiyer seçimi ve devam durumu, kurs programları, saatleri, yükümlülükler, belgelendirme ve istihdam gibi konularda bilgilendirme yaptı. Açılan kurslarda “İŞKUR’un ve Büyükşehir Belediyesi’nin rolü nedir, kimler kurslardan yararlanabilir, istihdam garantili kurslarda Büyükşehir Belediyesi’nin yükümlülüğü nelerdir?” gibi soruları yanıtlayan Birgül Kılıçkaya, seminer sonunda katılımcıların sorularına da yanıt verdi. Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile dış paydaşlar arasında Kariyer Merkezi’nin köprü görevi göreceğini, kurumlar arası buluşmalarla Belediye’nin hizmet birimleri ile kurumlar arası işbirliğini arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA