Tarsus Kitap Fuarı 10 Ocak’ta açılıyor


Tarsus Belediyesi, çok sayıda yazarın ve 100 yayınevinin katılacağı Kitap Fuarı açıyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, tüm halkı, 10-21 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Kitap Fuarında kitapla ve yazarlarla buluşmaya davet etti.

 

Tarih : 6 Ocak 2020 Pazartesi 13:23

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kitap Fuarının açılışı 10 Ocak Cuma günü yapılacak. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tarsus eski otogar alanında gerçekleştirilecek olan fuarın hazırlık çalışmaları aralıksız devam ediyor. 100 yayınevinin katılacağı fuarda, aralarında Türkiye’nin tanınmış yazarlarının da bulunduğu 100’ün üzerinde yazar da kitapseverlerle buluşacak. Öte yandan, fuara sürpriz yazarlar da katılacak. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yaptığı açıklamada, “Kitap fuarları kültüre, sanata, bilime ve eğitime katkılar sağlayan önemli organizasyonlardır. Belediye olarak desteklemekten büyük mutluluk duyduğumuz bu önemli organizasyonda 100 yayınevi ve 100’den fazla yazarı kentimizde misafir edeceğiz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve okumayı seven tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturacağız. Tüm halkımızı fuarımıza, kitapla ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA