CHP’li Kaya: “Mersin’den beklentimiz yüksek”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Parti Meclisi üyesi Fatma Güner ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Yıldırım Kaya, “Mersin’den beklentimiz yüksek. Mersin’in sorunlarının üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Genel Başkanımız da inanıyor” dedi. Kaya’nın tebriklerini kabul eden Başkan Seçer ise “Mersin müstesna bir kent. Bizler de sosyal demokrat görüşe sahip belediye başkanları olarak bu bilinçle, huzuru tesis ederek, birliği, beraberliği bu kentte daim kılarak önemli hizmetler yapacağız” diye konuştu.

 

Tarih : 4 Ocak 2020 Cumartesi 13:55

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Parti Meclisi üyesi Fatma Güner ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Başkan Seçer’i, göreve seçilmesinin ardından telefonla tebrik ettiğini, ancak hayırlı olsun ziyaretinin bu güne kaldığını ifade eden Yıldırım Kaya, “Hem kurtuluş gününü kutlamak, hem hayırlı olsun demek için özellikle 3 Ocak’ı tercih ettik” dedi.

“HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDIĞINIZI GÖRÜYORUM”

Mersin’in sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışına kavuşmasının partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasından daha önemli olduğunu vurgulayan Kaya, “Mersin’den beklentimiz yüksek. Mersin’in sorunlarının üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Genel Başkanımız da inanıyor. Aradan geçen 9 ayda yaptığınız işlerle halkın sevgisini kazandığınızı görüyorum” diye konuştu.

SEÇER: “MERSİN MÜSTESNA BİR KENT”

Başkan Seçer, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunu Mersin’in doğum günü olarak nitelediğini belirterek, “Ben ecdadımızın canını ortaya koyarak bizlere bu güzel vatan parçasını armağan etmesinden dolayı başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını, ecdadımızı rahmetle şükranla anıyorum. İnşallah bundan sonra bu toprakları ihya etmek, geliştirmek vazifesi bize ait. Kentin Belediye Başkanı olarak da bunun bilincindeyiz” dedi. Mersin’in özel bir şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Seçer, “Mersin müstesna bir kent. Çok farklı özellikleri olan bir kent. Her anlamda zenginlikler taşıyor. Ekonomik zenginlikler, coğrafi zenginlikler, insana özgü tarihi, kültürel, demografik birçok zenginliği bir arada yaşayan bir kent. Bizler de sosyal demokrat görüşe sahip belediye başkanları olarak bu bilinçle, huzuru tesis ederek, birliği, beraberliği bu kentte daim kılarak önemli hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA