Büyükşehir, 10 adet süpürge makinesi aldı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem zamandan hem iş gücünden tasarruf etmek amacıyla 10 adet süpürge makinesi aldı. İtme gücüyle çalışan süpürge makinesi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kullanılmaya başlandı.

 

Tarih : 2 Ocak 2020 Perşembe 14:58

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan sahil bandı, cadde, bulvar, sokak ve meydanları estetik görünüme kavuşturmanın yanı sıra temizliği için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, daha iyi temizlik için 10 adet süpürge makinesi aldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeni nesil süpürgeler hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, el gücüyle süpürdükleri kaldırımları artık kullanımı daha rahat olan süpürge makinesi ile temizliyor. İtme gücüyle çalışan süpürge makinesi sayesinde personel hem daha az enerji harcıyor hem de daha büyük alanı kısa sürede temizleyebiliyor.

SAHİL BANDI VE KALDIRIMLAR ARTIK SÜPÜRGE MAKİNESİYLE TEMİZLENİYOR
 

Yakıt ve su ihtiyacı olmadan çalışan, farklı zeminlere uyum sağlayan ve tozsuz temizlik yapılmasına imkan tanıyan süpürge makinesi, personel tarafından zahmetsizce kullanılıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında yeni göreve başlayan kadın personelden Hatice Doğan, süpürge makinesinin kullanım rahatlığından memnun olduğunu dile getirerek, “Önceden süpürge ve kürek ile süpürme işlemini yapıyorduk. Şimdi yeni alınan makineler sayesinde iki-üç kişinin yapabileceği işi tek kişiye indirdik” dedi. Makinenin hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağladığını vurgulayan Doğan, “Yeni gelen makineler çok rahat, pratik, bizi yormuyor ve itme gücüyle mekanizması sayesinde birçok pisliği alıyor. Taş, toprak, izmarit, peçete aklınıza gelebilecek birçok şeyi rahatlıkla alabiliyoruz. Kullanışı da çok rahat, içinde bulunan depo haznesine hepsini topluyor ve deposu dolduktan sonra rahatlıkla dökebiliyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA