Kadın Spor Merkezi’ne yoğun ilgi


Spor eğitmeni Ebrule Türer gözetiminde yeni sezon eğitimlerine başlayan Erdemli Belediyesi Kadın Spor Merkezi, sağlıklı yaşam üzerine vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Daha önce de kadınlara yönelik spora teşvik ve obeziteye karşı kampanya düzenlenen merkezde, Kadın Danışma Merkezi de psikologlar ve diyetisyen eşliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

 

Tarih : 2 Ocak 2020 Perşembe 14:55

Haber Merkezi

Spor Merkezi eğitmeni Ebrule Türer, eğitimlere katılan kadınların kapsamlı bir taramadan geçtiğini ve sağlık koşullarına uygun kilo vermelerinin sağlandığını söyledi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sadece alt yapı hizmetleriyle kalmadıklarının altını çizerek, sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak her yaş grubundaki insanların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını, ruh ve beden sağlığı konusunda sağlıklı bir toplum için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydetti. En önemli vazifelerinden birinin de kadınları toplumun her alanında yapılan çalışmalara dahil etmek olduğunu ifade eden Tollu, başlattıkları destekleyici çalışmalar ile bu hizmetleri sağladıklarını belirtti. Tollu, “Kadınlarımızın toplumun her alanında değer görmesi gerekmektedir. Ailenin temeli hiç şüphesiz ki, çocuklarımızın yetiştiricisi kadınlarımızdır. Onların rahat ve refah içerisinde yaşamaları için çalışmalarımız devam edecektir. Bu kapsamda oluşturduğumuz Spor Merkezimiz de psikolog ve diyetisyen eşliğinde sağlıklı bir şekilde kilo vermelerini sağlıyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA