Yeni yıl karla mücadele ile başladı


Mersin’de kentin farklı noktalarında vatandaşlar yeni yıla girmeyi heyecanla beklerken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2020’ye karla mücadele ederek girdi. Toroslar İlçesi Yavca Mahallesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yeni yılı kar çalışması gerçekleştirirken karşıladı.

 

Tarih : 1 Ocak 2020 Çarşamba 14:01

Haber Merkezi

Mersin’in merkezinde vatandaşlar yeni yıla girmeyi heyecanla beklerken, Toroslar Yavca Mahallesi sakinleri yeni yılı karla karşıladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan Yavca Mahallesi sakinlerinin imdadına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Vatandaşların yeni yıla girerken mağdur olmaması için geç saatlere kadar mesaisini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, 2020 yılını kar çalışması gerçekleştirirken karşıladı. Toroslar İlçesi Yavca Mahallesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yeni yılı kar çalışması gerçekleştirirken karşıladı. Ekipler yeni yıla ailelerinden ayrı girse de yol açma çalışmasında gösterdikleri özveri ile vatandaşların takdirini kazandı.

ALİ TÜRKAY: “BAŞKA ŞANSIMIZ YOKTU, İYİ Kİ VARSIN BÜYÜKŞEHİR”

Ekiplerin yol açma çalışmasında yanında bulunan Yavca Mahallesi eski muhtarı Ali Türkay, geç saatlerde yılbaşına girerken yollarını açan ekiplere teşekkürlerini ileterek, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Vahap Seçer ve ekibine çok teşekkür ediyorum.  Gecenin bu saatinde, yılbaşında Toroslar Yavca Mahallesi’nde kar açma çalışması yapılıyor. Başka şansımız yoktu. İyi ki varsın Büyükşehir Belediyesi” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 2020 yılını karla mücadele ederek karşılayan ekipler, yoğun bir mesainin ardından yolları ulaşıma açarak vatandaşların mağduriyetini giderdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA