Avukatlar yeni yıl etkinliğinde buluştu


Mersin Barosu Stajyer Avukatları, düzenlenen yeni yıl kokteylinde Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu ve tüm kurullarda görev alan avukatlar ile bir araya gelerek eğlendi.

 

Tarih : 1 Ocak 2020 Çarşamba 13:43

Haber Merkezi

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet biriminde düzenlenen yeni yıl kutlama kokteylinde Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, Staj Eğitim Merkezi Başkanı Kasım Kozanoğlu, TBB delegeleri, merkez, kulüp ve komisyon başkanları, yeni yılı stajyer avukatlarla eğlenerek kutladı. Etkinlikte konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz; acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha uğurladıklarını ifade ederek, “Aslında günlerin değiştiği yok. Günlere anlamları bizler yüklüyoruz. Biz yeni başlangıçlar yapmak adına, yeni umutlar adına, günlere farklı isimler veriyoruz. Bu anlamlar bizlerin yarınlara daha güvenle, daha umutla bakmamız için, daha mücadele içinde olmamız açısından çok önemli. Böyle günlerin bir önemli özelliği de; bizlerin sizlerle bir araya gelmesine, ailelerimizle, sevdiklerimizle bir araya gelmemize vesile oluyor” ifadesini kullandı.

“İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE UMUT BİTMEZ, MÜCADELE BİTMEZ”

Mesleki tavsiyelerde de bulunan Yeşilboğaz konuşmasında, “Sizler şu an mesleğinizin başındasınız. Zorlu bir süreçten geçiyorsunuz.  Asıl zorluğunuz, ruhsatı aldıktan sonra olacak. Bu zorlu süreçte sizi engellemeye çalışanlar, moralinizi bozmaya çalışanlar karşınıza çıkacaktır. Sizin başarılarınızı görmezden gelmeye çalışanlar olacaktır. Şu an Mersin Barosundasınız ve stajyer avukat konumundasınız. Bunların kıymetini bilin. Bu değerleri sizler kazandınız, bu değerleri sizlerin elinden kimsenin almasına müsaade etmeyin. Çünkü bu yaşamı sürdürecek olan sizlersiniz. Başka insanlar kendi umutsuzluklarını, çaresizliklerini sizlere empoze etmeye çalışacaklardır. Sizleri de kendileri gibi umutsuz, çaresiz yapmaya çalışacaklardır. Ama insanlar olduğu sürece umut bitmez, mücadele bitmez. Umudunuzun, mücadelenizin sonsuz olacağı, başarılarınızın daim olacağı, daha güzel günlerde, daha güzel yılları hep birlikte sizlerle yeniden kutlamayı temenni diyorum. Umarım bu birlikteliğimiz devam eder. 2020 yılının sizlere, sevdiklerinize ve ailenize; mutluluk, başarı, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı.  Konuşmanın ardından Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve avukatlar, stajyer avukatlarla müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek yeni yılı kutladılar.

MERSİN BAROSU VE MESİAD, TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARA YILBAŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi ile Mersin Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) işbirliğinde, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümünde tedavi gören çocuklara yılbaşı etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında çocuklarla birlikte ebru sanatı yapılarak keyifli vakit geçirildi ve çocuklara yılbaşı hediyesi verildi. Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Genel SekreterAdnan Günbay, yönetim kurulu üyesi Mahçe İnanoğlu Deprem, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Burcu Düzen, Çocuk Hakları Merkezi Tarsus temsilcisi Tülay Sevgi Can, merkez üyesi Av. Zeynep Can, Av. İlayda Kaya, Av. Ayşemsu Kaya, Av. Hatice Us ve MESİAD yönetim kurulu üyesi Sibel İnandı, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek, düzenlemiş oldukları sanatsal etkinlikle çocuklar moral buldu. Av. Tülay Sevgi Can ve kızı Zeynep Can’ın eşliğinde çocuklarla yapılan ebru sanatıyla, çocuklar keyifli vakit geçirdi. Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Tedavi gören çocuklarımıza moral vermek ve onların motivasyonlarını yükseltmesi için bu tip etkinliklere önem veriyoruz. Hastalıkları sırasında yoğun ve zor zamanlar geçiyorlar. Bu nedenle bizlerde çocuklarımız için sanatsal etkinliklerle yılbaşı etkinliği gerçekleştik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler dağıttık. Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek de bizlere en büyük hediyedir. Etkinliğimize destek veren meslektaşlarımıza, eczacılarımıza ve MESİAD yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Yeni yıla sevinçle girdiklerini ifade eden çocuklar, düzenlenen etkinlik ve hediyeler için emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA