Ercik’in Yeni Yıl ve 3 OCak Mesajı


Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Yeni yıl ve Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ercik, yayınladığı mesajda” Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, 2020 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. “dedi.

 

Tarih : 1 Ocak 2020 Çarşamba 13:42

Haber Merkezi

 

AK Parti İl Başkanı Ercik, Mersin’in Fransız işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü büyük bir gurur, sevinç ve heyecanla kutluyoruz. Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu hem siyasal hem de tarihi bir zaferdir. Mersin’i düşman işgalinden kurtararak bize bağımsızlığımızı kazandıran, yeniden dirilişe ön ayak olan atalarımıza çok şeyler borçluyuz. Onlar canları ve kanları pahasına bu vatanı savundular ve bizlere güzel bir gelecek kurmak için varlarını yoklarını ortaya koydular. Allah milletimize bir daha böyle günleri ve acıları yaşatmasın, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bizlere düşen atalarımızın miras bıraktığı bu kıymetli toprakları korumak, kollamak ve bu şehre kalıcı eserler bırakmaktır. Bu şuurla Mersin’imizi Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kentleri arasında yer alması için ve bizden sonraki nesle daha iyi, daha güzel bir Mersin bırakmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Mersin’imizin Fransız işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü kutluyoruz. Öncelikle düşmana karşı koyarak bizlere bu cennet vatanı bağışlayan şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle yad ediyorum.”diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA