Başkan Seçer’den Yeni Yıl ve 3 Ocak mesajı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl ve 3 Ocak Mersin’in düşmandan kurtuluşu dolayısıyla yazılı mesajlar yayınladı.

 

Tarih : 31 Aralık 2019 Salı 14:43

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevinçlerini ve üzüntülerini birlikte paylaştığımız 2019 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek dileğiyle 2020 yılına giriyoruz. 2019 yılı, güzel kentimiz Mersin için kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştürdüğümüz bir yıl oldu. 2020 yılında da Mersin’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi, kalkınması ve bir refah kenti olarak dünyada hak ettiği yeri alması için her zaman ve her platformda işbirliği, koordinasyon ve dayanışma içerisinde tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Heybetli Toroslar’a sırt vermiş, Akdeniz’e yüzünü dönmüş güzel kentimiz için önümüze koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmenin ve vatandaşlarımıza daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız. Mersin’e yeni ufuklar açma konusundaki azim ve kararlılığımızı daima sürdüreceğiz. Birliğimizi güçlendirdiğimiz, beraberliğimizi büyüttüğümüz, bağlılığımızı pekiştirdiğimiz bir yıl olması dileğimle, 2020 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve tüm Mersinli hemşerilerime huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.”

“ZAFER KUTLU OLSUN”

Öte yandan Başkan Seçer, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer’in mesajı şu şekilde: “Mersin’in işgalden kurtuluşunun 98. yılının coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 3 Ocak; Mersin için, Mersinliler için onur ve gurur günüdür! Mersin halkı, 98 yıl önce vatanın her karış toprağında olduğu gibi, işgale teslim olmayacağını, esarete boyun eğmeyeceğini herkese göstermiştir.  Zafer günümüz kutlu olsun! Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız’ veciz sözünü rehber edinen bizler, 3 Ocak ruhunu sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığında olmaya devam edeceğiz. Akdeniz’in incisi güzel kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi, kalkınması ve bir refah kenti olarak dünyada hak ettiği yeri alması için birlik, beraberlik içinde ve daima tüm gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıl Dönümü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın kahramanları ile tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA