Sahilde kamp alanı ve bahçeleri su bastı


Mersin’in Erdemli ilçesinde dün geceden bu yana aralıksız süren sağanak dolayısıyla sahildeki bazı işletmeleri, kısmen bahçe ve seraları su bastı. Su baskını yaşanan parklara belediye ekipleri anında müdahalede bulundu.

 

Tarih : 30 Aralık 2019 Pazartesi 17:26

İlçeye bağlı Limonlu Mahallesi'nde sahildeki park ve bazı iş yerlerini su bastı. Kiralık verildiği öğrenilen çadırlar ile karavanlı kamp alanında da su baskını oluştu. Kampta fırtına dolayısıyla kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Çevre sakinlerinden Mehmet Aslan, "Akşamdan bu yana yağan yağmur dolayısıyla parkı ve sahili su bastı. Bahçeler su içinde. Durumu belediye ekiplerine bildirdik. Müdahalede bulunacaklar" diye konuştu. İhbar üzerine bölgeye gelen Erdemli Belediyesi ekipleri su baskını yaşanan parklara anında müdahalede bulundu. Öte yandan, Limonlu Deresi çevresinde ise bazı bahçe ve seralarda kısmi su baskınları oluştu. Bölgede yağış aralıksız sürüyor. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA