Tarsus’ta kurtuluş etkinlikleri sürüyor


Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü kapsamından Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Satranç Turnuvası ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

 

Tarih : 30 Aralık 2019 Pazartesi 13:52

Kutlama etkinlikleri kapsamında, çok sayıda sporcunun katıldığı Satranç Turnuvası düzenlendi. Tarsus Belediyesi meclis binasında gerçekleştirilen turnuvanın açılışına, Belediye Başkan Yardımcıları Serap Kurtcu, Ali Dinsever ve Mutallip Bobuşoğlu da katıldı. Turnuva öncesi bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Dinsever, “Satranç, çocuklarımıza kendine güven duygusunu aşılayan, çabuk düşünmeyi sağlayan ve disiplinli çalışma alışkanlığı kazandıran bir spor dalıdır. O nedenle erken yaşta satrancı çocuklarımıza sevdirelim. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

MANUŞ BABA KONSERİ İLE SONA ERECEKa

Turnuvanın ardından, Mersin Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Ali Şahinoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Atatürk ve Kuvayi Milliye konulu serginin açılışı da başkan yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirildi. Vatanın düşman işgalinden kurtuluşunun fotoğraflarla anlatıldığı sergide Ali Şahinoğlu, katılımcılara vatanın kurtuluşu ile ilgili bilgiler aktardı. Şahinoğlu, açılışta cumhuriyet döneminin başarılı şairleri arasında yer alan Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın hayatı ve edebiyat anlayışı ile ilgili bir sunum da yaptı. Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü kutlama etkileri, yarın Tarsus Spor Salonunda düzenlenecek Manuş Baba konseri ile sona erecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA