İdman Yurdu, transfere hız verdi


İçel İdman Yurdu’nun Antalya kampı devam ederken, transfer görüşmeleri de hız kazandı. İçel İdman Yurdu’nda Antalya kampı devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler ikinci yarıya sıkı hazırlanırken, transfer görüşmeleri de devam ediyor.

 

Tarih : 30 Aralık 2019 Pazartesi 13:21

Hüseyin KIRKGÖZ

Şu ana kadar takıma 3 yeni transfer yapan İdman Yurdu, forvet konusunda da görüşmelerini sürdürüyor. 3. lig'den 2, BAL'da oynayan 1 golcü ile yakın temasta olduğu öğrenilen İdman Yurdu'nun en kısa sürede 3 oyuncudan birisini kadrosuna katacağı belirtildi.  İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Antalya kampının çok verimli geçtiğini söyledi. Önemli isimlerle görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Saltık, "ikinci yarı bizim için çok önemli. O nedenle hata yapma şansımız yok. Teknik heyet ve futbolcularımıza da bunu anlatıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerle daha da iyi duruma geleceğiz" diye konuştu.  Mersinlilerde seslenen Saltık, "İkinci yarı hem Mersinlileri hem taraftarlarımızı daha sık yanımızda görmek istiyoruz. Bakanımız başta olmak üzere Valimiz, belediye başkanlarımızı maçımıza bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa yürüyeceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  İçel İdman Yurdu, Metin Saltık

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA