Okul servis şoförlerine seminer


Mersin’in Tarsus ilçesinde taşımalı eğitim uygulaması kapsamında servis sürücülerine ‘Okul Servis Yönetmeliği ve ’Rehber Personel’ konularında seminer verildi.

 

Tarih : 27 Aralık 2019 Cuma 13:10

İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Personelleri, Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü personellerinin verdiği seminerde, taşımalı eğitim uygulaması kapsamında taşıma yapan öğrenci servis şoförleri katıldı. Jandarma ekipleri, sürücülere, öğrencileri problemsiz okula götürüp, tekrar evlerine teslim etmelerini konusunda belirlenen kurallara uyulmasını istedi.

 

“ÇOCUKLAR, BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ VE GELECEĞİMİZDİR”

Konuşmacılar, “Çocuklar, bizim en değerli varlıklarımız ve geleceğimizdir. Bu nedenle siz değerli sürücülere önemli görevler düşmektedir. Sizler bizimle birlikte mesai yapan arkadaşlarımızsınız, hem sürücü hem ebeveyn olarak görevleriniz ve sorumluluklarınız vardır. Bizim sizlerden isteğimiz, bu çocuklarımızı problemsiz okula götürüp, tekrar alıp evlerine teslim etmenizdir. Araçlarla ilgili standartlarla okul servis araçları hizmet yönetmeliğinde dahilinde belirlenmiştir. Servislerimiz temiz ve bakımlı olmalı, normal bakımları yapılmalı, trafik muayeneleri düzenli olarak yapılmalı, taşıtlar da özellikle ses ve müzik sistemi kullanılmamalıdır. Her koltukta emniyet kemeri olmalıdır. Yönetmeliği ve diğer mevzuata uygun hareket etmenizi istiyoruz” ifadelerini kullandılar. Seminerde Karayolları Trafik Kanunu, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği, şoförlerin uyması gereken trafik kuralları ve bazı konularda okul servis şoförlerine ayrıntılı bilgi sunumu yapıldı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA