Mut’ta Kıbrıs gazilerine "Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" verildi


Mersin’in Mut ilçesinde 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehit olanların yakınları ile gazi olanlara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başkonsolosu Zalihe Mendeli tarafından “Milli Mücadele Madalyası ve Beratı” madalyası verildi.

 

Tarih : 26 Aralık 2019 Perşembe 15:16

Mut Belediye Sinema ve Toplantı Salonu’ndaki törene, Kaymakam Muammer Köken, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Belediye Başkanı Volkan Şeker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan, gazi ve şehit yakınları ile çok sayıda davetliler katıldı. Kaymakam Köken yaptığı konuşmada, Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazilere madalya ve beratlarını vermekten mutluluk duyduğunu belirterek, harekat sırasında şehit olanları da şükran ve minnetle andıklarını söyledi. KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli ise Kıbrıs’ta aldıkları her nefesi 1974 Barış Harekatı’nda görev alan Türk Ordusu’na borçlu olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından 27 gaziye “KKTC Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" verildi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA