MEÜ Sosyal Hizmetler Bölümü’nün etkinlikleri sürüyor


Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümü tarafından, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Kızılay Toplum Merkezleri konusunda öğrencileri bilgilendirmek amacıyla bir tanışma etkinliği gerçekleştirildi. Konferans Kızılay çalışanlarının örnek vaka sunumları ve Suriyelilerle ilgili doğru bilinen yanlışlar konularında bilgi verilmesi ve teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Tarih : 25 Aralık 2019 Çarşamba 14:52

Haber Merkezi

Etkinliğe Kızılay toplum merkezleri çalışanlarından İclal Karabey ve Mehmet Ali Çil katıldı. Öğrencilere Kızılay’ın yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bilgi veren konuklara  etkinlik sonunda Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. M. Enes Salkın tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Bölüm tarafından gerçekleştirilen bir diğer etkinlikte Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde, Kızılay Toplum Merkezleri işbirliği ile gerçekleştirildi. Konferansa  Kızılay Toplum Merkezleri çalışanlarından, İclal Karabey, Ayçin Özdil ve Damla Duman katıldı. Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. M. Enes Salkın tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı. Öğr. Gör. Salkın, bu tür etkinliklerin öğrencilerin aldıkları eğitimleri destekleyecek nitelikte olduğunu, sahada çalışan kurum ve kuruluşlara da bu katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Konferans Kızılay çalışanlarının örnek vaka sunumları ve Suriyelilerle ilgili doğru bilinen yanlışlar konularında bilgi verilmesi ve teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA