EN AĞIR CEZA VERİLMELİ!


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, orman tahribatının orman varlıklarımıza yönelik en büyük tehdit olduğunu belirterek, ormanları katledenlere en ağır cezaların verilmesi istedi.

 

Tarih : 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:49

Haber Merkezi

 

MHP Mersin Milletvekili Şimşek, Mersin’in merkez Mezitli bölgesinde 74 dönümlük kızılçam ormanının bulunduğu bölgede, yaklaşık bin 500 ağacın izinsiz kesilmesiyle ilgili yaptığı açıklamasında “Mezitli’de ormanları kesip ağaç katliamı yapanları ben buradan kınıyorum. 2019 yılının son günlerinde Mersin’in böyle üzücü bir olayla Türkiye gündemine düşmesinden dolayı da son derece üzgünüm. Gereken hemen yapılmalıdır ve ormanlarımıza katledenler en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır” dedi. Bölgenin en kısa zamanda yeniden ağaçlandırılmasını isteyen MHP Milletvekili Şimşek “Ben buradan Mersin Valiliği başta olmak üzere Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne, Mersin Milli Emlak Müdürlüğüne ve Defterdarlığına ve Mersin Tapu Kadastro Müdürlüğüne açık çağrı yapılıyorum; Devlet arazilerini yağmalayanlara, ağaçları katledenlere fırsat verilmemelidir. Acil bir komisyon kurularak hava fotoğrafları ve orman haritaları incelenmelidir. Mersin çevresinden başlanmak üzere her yer taranmalı işgallere son verilmeli” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA