Başkan Bozdoğan, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı


Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı.

 

Tarih : 22 Aralık 2019 Pazar 12:59

Haber Merkezi

Başkan Bozdoğan, geçen Çarşamba günü Devlet Hastanesi ortopedi bölümünde darp edilen doktor ile sağlık çalışanına yönelik saldırıyı kınadığını belirterek, sorunların çözümünün şiddet olmaması gerektiğini söyledi. Bozdoğan, "Sağlık sektörü saygıyı, sevgiyi ve şefkati içerisinde barındıran bir hizmet sektörüdür. Halkın sağlığı için gece gündüz demeden görevini yapmaya çalışan ve fedakarca mesleğini icra eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın sebep ne olursa olsun sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalması kabul edilemez. Sağlık çalışanlarının şiddete maruz kalması onur kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Geçen Çarşamba günü kentimizde darp edilen ortopedi uzmanı Dr. Alper Şakir Cansever ile veri hazırlama kontrol işletmeni Hatice Çakar'a geçmiş olsun dileklerimi iletirken, ülkemizin kanayan yarası olan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bir daha bu gibi durumların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Haluk Bozdoğan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA