GÖNÜLLÜLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nde gönüllü olarak faaliyet gösteren iki pasta ustası, Mersin Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklarla pasta atölyesi yaptı. Pasta atölyesine Meral Seçer de katılarak, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi gönüllülerinin yaptığı ilk çalışmada çocuklarla kucaklaşıp, mutluluklarını paylaştı.

 

Tarih : 22 Aralık 2019 Pazar 12:58

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, yakın zamanda gerçekleştirdiği “Kadın ve Aile Hizmetlerine Gönüllü Katılım Töreni” ile çalışmalarda gönüllü olarak yer almak isteyen vatandaşların başvurularını kabul etmeye başlamıştı. Gönüllülük Şube Müdürlüğü bünyesinde gönüllülük çalışmalarına katılan Tarsus Pasta Pastanesi’nden iki pasta ustası Gülistan Özdemir ve Özlem Sucuoğlu, Mersin Çocuk Evleri Sitesi’nde ikamet eden çocuklarla pasta atölyesi yaptı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki gönüllülerin düzenledikleri ilk faaliyete Meral Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz da katılarak, çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirdi.

HEM PASTALAR PAYLAŞILDI, HEM DE MUTLULUK

Meral Seçer, Şerife Hasoğlu Dokucu, Serdal Gökayaz ve pasta ustalarını Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Faruk Azgıt karşılayarak, ziyaret boyunca misafirlere eşlik etti. Meral Seçer, daha önce de sık sık ziyaret ettiği Mersin Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklarla kucaklaşıp, önceki ziyaretinden sonra aradan geçen zamanda neler yaptıklarını sordu. Meral Seçer’i gördüklerinde büyük mutluluk yaşayan çocuklar, “Hoş geldin Meral Abla” diye karşıladıkları Meral Seçer’e oynadıkları oyunları, neler yaptıklarını, derslerini ve pasta atölyesinden duydukları mutluluğu anlattı. Çocuklar, pasta yapmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi. Yoğunluklu olarak 7-14 yaş aralığındaki çocukların katıldığı pasta atölyesinde, çocuklar pasta ustaları Gülistan Özdemir ve Özlem Sucuoğlu eşliğinde pastaların nasıl yapıldığını öğrenip, çeşitli şekillerde ve renklerde kek ve kurabiyeler yaptı. Yumurta, un, yağ gibi malzemelerle pasta yapan çocuklar, bitter çikolata ve granüllerle süsledikleri pastalarını paylaşmanın ve birlikte tatmanın sevincini yaşadı. Çocuklar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ve Meral Seçer’in isimlerinin ilk harflerinden oluşan “V” ile “M” harfleriyle hazırladıkları kurabiyelerle Meral Seçer’e sürpriz yaptı. Çocukların ince düşünceleri karşısında duygulanan Meral Seçer, çocuklarla birlikte pastaları süsleyip, bol bol sohbet etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA