SPORA ENGEL YOK!


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Özel Sporcular Yılsonu Spor Şenliğine katıldı. Şenlikte özel sporcularla bir araya gelen Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesine ait tüm spor tesislerinin özel sporcuların hizmetinde olduğunu söyleyerek ‘Spora engel yok’ dedi.

 

Tarih : 20 Aralık 2019 Cuma 15:14

 Haber Merkezi

Özel Sporcular Yılsonu Spor Şenliği Yenişehir Nevin Yanıt Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Görme, işitme, zihinsel, down, bedensel engelli ve otizmli olmak üzere çeşitli engeli bulunan 300’e yakın özel sporcu şenlikte bir araya geldi. Özel sporcular, şenliğin açılışında aileleri ile birlikte dans gösterisi yaptı. Gösterinin ardından özel sporcular, ‘Farklıyım, farkındayım ya sen farkında mısın!’ yazılı pankart açtılar. Şenlikte atletizm, bocce ve çeşitli spor dallarında yarışmalar gerçekleştirildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, atletizm yarışmalarının startını verdi.

 “TESİSLERİ ÖZEL SPORCULARLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 Şenliğin açılş konuşmasını gerçekleştiren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’deki spor tesislerini özel sporcularla buluşturacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Mersinimiz spor tesisleri bakımından şanslı bir kent alt yapı olarak çok güçlü durumdayız. Bize düşen vatandaşlarımızı spor alanlarına ulaştırmak ve onları teşvik etmektir. Yenişehir’de kurduğumuz spor okullarına binin üzerinde çocuk ve genç kayıt yaptırarak eğitim alıyor. Çocuklarımızı spor yapmak için doğru bir şekilde yönlendiriyoruz. Bugün özel sporcularımızla beraberiz, onlar için her şeyin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Spor yapmak herkesin hakkı, biz de engelli vatandaşlarımıza gerekli tüm imkânları sağlayacağız spora engel yok. Tesislerimizi özel sporcularımla buluşturacağız. Yenişehir’de hem sporun hem de sporcunun yanındayız” Özel Sporcular Yılsonu Spor Şenliği’ne Başkan Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Mersin Temsilcisi Neslihan Ünal da katıldı. Şenlikte konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz,  desteklerinden dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA