MEÜ Öğretim Üyesi Telli, NATO çalışma toplantısına katıldı


Mersin Üniversitesi (MEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azime Telli, Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneğinin, NATO Kamu Diplomasisi Birimi desteğiyle gerçekleştirdiği NATO ziyareti bilgilendirme ve çalışma toplantısına katıldı.

 

Tarih : 20 Aralık 2019 Cuma 15:01

Haber Merkezi

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 12 akademisyenin katılımıyla NATO Genel Merkezinde bilgilendirme ve çalışma toplantısı düzenlendi. MEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azime Telli’nin de yer aldığı Türk akademisyenler heyeti, program kapsamında üst düzey NATO yetkilileriyle bir araya geldi. NATO Savunma Kapasiteleri Birimi Başkanı Julien Kita, Yeni Gelişen Güvenlik Tehditleri Bölümünün Siber Güvenlik Birimi Başkan Yardımcısı Chelsey Slack, Rusya ve Ukrayna İlişkileri Biriminden Metin Paksoy ve NATO Operasyonlar ve Görevler Birimi A Seksiyonu Başkanı Michel Soula’dan brifing alan heyet, ayrıca Kamu Diplomasisinden Sorumlu NATO Genel Sekreter Yardımcısı Büyükelçi Tacan İldem ve Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Başat Öztürk ile de bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Çalışma ziyareti sırasında heyet üyelerine NATO’nun değişen uluslararası güvenlik ortamına uyumu, siber güvenlik alanında yaşanan gelişmeler ve üye ülkelerin işbirliği çabaları, NATO-Rusya ilişkilerinin gelişimi ve yaşanan sorunlar, NATO’nun güncel operasyonları ile mevcut siyasi programı konularında sunumlar yapıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA