MEÜ’de dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi


Mersin Üniversitesi Kalite Komisyonu, kalite güvencesi çalışmaları kapsamında işbirliklerini arttırmak ve gerçekleştirilen faaliyetlerin niteliğini geliştirmek amacıyla Mersin’de bulunan kamu kurum ve kuruluşları, mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile sektör temsilcilerinin katılımıyla dış paydaş toplantısı düzenledi.

 

Tarih : 19 Aralık 2019 Perşembe 11:14

Haber Merkezi

MEÜ Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar, Genel Sekreter Vedat Güngör, Kalite Komisyonu üyeleri ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

ORTAK PROJELER ARTACAK

Toplantıda konuşan Rektör Çamsarı, kalite güvence sistemi ve akreditasyon süreçleri ile bu kapsamda gerçekleştirilen faaliyetlerin Mersin Üniversitesi için büyük önem taşıdığını söyledi. Katılımcılara bugüne kadar sağladıkları destek ve katkılar için teşekkür eden Çamsarı, önümüzdeki dönemlerde özellikle ortak projeler yürütülmesi konusunda işbirliğine yönelik çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti. Toplantıya katılan farklı kurum ve kuruluş temsilcileri de çalışmaları hakkında bilgi vererek, üniversite faaliyetlerine yönelik sağlayabilecekleri katkılar ve ortak araştırma geliştirme çalışmaları ile ilgili projeler hakkında görüş ve önerilerini sundu. Görüş ve öneriler kapsamında, ortak projelerin sayısının artırılmasının, girişimciliğe yönelik çalışmaların ve üniversitede üretilen bilginin kente yayılımının önemi değerlendirildi. Toplantı, toplumsal fayda temelinde dış paydaşlarla yürütülecek işbirliklerinin ve iletişim kanallarının arttırılması ortak hedefine vurgu yapılarak sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Üniversitesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA