AK PARTİ’DE ‘TEBRİK’KRİZİ


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu arayarak, kurduğu yeni parti için hayırlı olsun temennilerinde bulunduğu iddia edilen AK Parti Mersin Milletvekillerinden Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz ve Ali Cumhur Taşkın iddiayı yalanlarken, Lütfi Elvan’ın sessiz kalmayı tercih etti.

 

Tarih : 18 Aralık 2019 Çarşamba 15:56

AK Parti’den 16 milletvekilinin eski genel başkanlarını yeni parti kurduğu için tebrik ettiği iddiaları kulisleri salladı. Siyaset lobilerinde, Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu’na tebrik telefonu açan 16 vekilin kimler olduğunu konuşmaya başladı. Konuşulan isim arasında AK Parti Mersin milletvekilleri vardı. Zira Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya ve Karaman ile bu kentlerle iç içe siyaset yapan Mersin’in de toplam 16 AK Partili vekile sahip olması dikkat çekiyor.  Vekiller arasında konuşulan üç ilin temsilcileri, kulislerde dillendirilen konunun haberleştirilmesinin ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. Listede adı geçen 9 vekil açıklama yaptı.

ÖZKAN VE YILMAZ AYNI METNİ PAYLAŞTI AK

Parti Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz aynı metni paylaşarak Ahmet Davutoğlu’nu aramadıklarını söyledi. “Kamuoyunda, yeni kurulan bir partiyi bazı il milletvekillerinin arayarak tebrik ettiğine dair haberler vardır. Bu toptancı mesnetsiz iddia yazılırken ismim de zikredilmiştir. Bu iddiayı reddediyor ve yalan haberi yapanlar hakkında yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna duyuruyorum.”  Yine Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, ‘Bizlerin yeni kurulan partiyi tebrik ettiğimiz iddiası külliyen yalandır. Biz siyasete Sayın Cumhurbaşkanımız ile başladık ve O’nun liderliğinde tamamlayacağız inşallah…’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  AK Parti, Gelecek Partisi, Ahmet Davutoğlu, Lütfi Elvan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA