Tarsus kötü bitirdi: 4-0


TFF 2. Lig Beyaz Grupta ilk yarının son maçında Ankara deplasmanında Hacettepe’ye konuk olan sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu rakibine 4-0 mağlup olarak, ligin ilk yarısını 25 puanla 8. Sırada tamamladı.

 

Tarih : 16 Aralık 2019 Pazartesi 12:40

 Hüseyin KIRKGÖZ

Ligde geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Zonguldak Kömürspor’u 7-1 yenen Tarsus, bu ligin ilk yarısındaki inişli-çıkışlı grafiğini Ankara’da da sürdürerek 4 golle, sahadan puansız ayrıldı. Tarsus ligin ilk yarısını 25 puanla tamamladı. Ankara’da Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Hacettepe, maçın 9. Dakikasında Kaan Yüksel attığı golle ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra iyi futbolunu sürdüren ev sahibi, 27. Dakikada 2. Golü buldu. Bu dakikada Serdarcan Eralp, Tarsus ağlarını bir kez daha havalandırarak farkı ikiye çıkardı… 2-0  İlk yarı Hacettepe Spor’un 2-0’lık üstünlüğüyle kapandı. 2. yarısında da iyi bir oyun sergileyen ev sahibi ekip 53. Dakikada Mehmet Can Güngör’le skoru 3-0 taşıdı. 82. Dakikada Hacettepe penaltı kazandı. Bu dakikada Tarsus’tan Onur Şirin kırmızı kart gördü. Penaltıyı kullanan ve gole çeviren Serdarcan Eraşp, maçın skorunu belirledi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA