Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu’nda 2 Mersinli var


Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kurucular kurulu listesi de belli oldu. 154 kişilik listede Mersin’den 2 isim bulunuyor.

 

Tarih : 13 Aralık 2019 Cuma 16:08

AK Parti’den istifa ederek yeni parti kurma kararı alan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi’ni resmen kurdu. Davutoğlu’nun İçişleri Bakanlığı’na verdiği kurucular kurulunda 154 kişinin imzası var. Gelecek Partisi’ni Kurucular Kurulu Listesinde 2 Mersinli göze çarptı. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Avukat Ali Kalınlı listede yer alırken, Mersin’den yer alan bir diğer isim ülkücü kökenli Orhan Sucu oldu. Sucu’nun Adana’da ikamet etmesi dikkat çekti. Partinin kurulmasıyla birlikte gözler Mersin teşkilatlanmasına çevrildi. Kurucular Kurulu listesinde Mersinden AK Parti ve ülkücü kökenli iki isim barındıran Gelecek Partisi’nin il başkanının kim olacağı da merakla bekleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  Gelecek Partisi, Ahmet Davutoğlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA