Venezuelalı Vali’den Türk halkına teşekkür


Venezuela’nın Miranda Eyalet Valisi Hector Rodriguez, ülkesinin son dönemde uluslararası alanda haberlerin ortasında yer aldığını belirterek, “Bu süreçte Venezuela halkına gösterdikleri kardeşlikten dolayı tüm Türk halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tarih : 11 Aralık 2019 Çarşamba 15:41

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, bir dizi ziyaret için Mersin’e gelen Venezuela Miranda Eyalet Valisi Hector Rodriguez ve Venezüella'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregoria Bracho Reyes’i makamında ağırladı. Vali Su’nun, sahil valilik binası önünde karşıladığı Miranda Eyalet Valisi Rodriguez, makama geçmeden önce Şeref Defterini imzaladı. Vali Su, ziyarette yaptığı konuşmada, Miranda Valisi Rodriguez ve Büyükelçi Reyes’i Mersin’de misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Su, “Ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlenmesi, ticaretin gelişmesi, kültürlerin kaynaşması açısından bu ziyaretler çok önemli. Ümit ediyorum ki, bu ziyaret de bunların gerçekleşmesine büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.
 

TÜRK HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Miranda Eyalet Valisi Rodriguez de kendilerini ağırladığı için Vali Su’ya teşekkür etti. Miranda’da kendilerini ziyaret eden Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ali Can Yamanyılmaz’ın daveti üzerine Mersin’e geldiğini belirten Vali Rodriguez, Türkiye’ye İstanbul ile kardeş kent anlaşması yapmak üzere geldiklerini ifade etti. Bunu ilerletmek için 2 yıldır İstanbul ile çalıştıklarını dile getiren Rodriguez, bu ziyarette imzaları attıklarını kaydetti. Türkiye’ye üçüncü ziyareti olduğunu ifade eden Vali Rodriguez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlama törenine katıldığını söyleyerek, İstanbul Valisi ile o törende kardeş kent olma kararı aldıklarını anlattı. Rodriguez, “Ülke olarak, uluslararası haberlerin ortasındayız, çok gündemdeyiz. Bu süreçte Venezuela halkına gösterdikleri kardeşlikten dolayı tüm Türk halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Miranda Valisi Rodriguez, Mersin ziyaretinde Serbest Bölge, Mersin Limanı ve Tarsus St. Paul Kuyusunu gezecek, Akdeniz İhracatçı Birliklerinde toplantıya katılacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA