’Polisimle tiyatroda buluşuyoruz’ projesi


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tiyatro Topluluğu ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ’Polisimle Tiyatroda Buluşuyoruz’ isimli proje kapsamında lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak üniversite sınavı öncesi, üniversite ortamını tanıtmak, moral ve motivasyonu arttırmak amacı ile tiyatro gösterimi düzenlendi.

 

Tarih : 10 Aralık 2019 Salı 14:26

Doğaçlama tiyatro gösteriminin ilki Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde, Akdeniz Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Tiyatro gösterimi öncesinde MEÜ ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün tanıtım filmi gösterimi yapıldı.Toplamda 2 bin 500 öğrenciyle buluşması hedeflenen tiyatro gösterileri, 16 Aralık ve 23 Aralık günlerinde farklı liselerden öğrencileri üniversitede buluşturacak. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA