EMANETİ GERİ ALDIK: 1-0


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu, geçen liderliği kaptırdığı Adana temsilcisi Ceyhanspor’u 7 bin taraftarının önünde 1-0 mağlup ederek, bir hafta aradan sonra zirveye tekrar oturdu. Ceyhanspor’un 1 penaltı kaçırdığı ve 10 kişi tamamladığı maçta temsilcimize 3 puanı ve liderliği getiren golü 70. Dakikada Şükrü Öner attı.

 

Tarih : 9 Aralık 2019 Pazartesi 11:25

Necdet TAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 12.hafta karşılaşmasında temsilcimiz İçel İdman Yurdu, lider Ceyhanspor'u ağırladı. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadele adeta nefesleri kesti. Ceyhanspor’un 1 penaltı kaçırdığı ve 10 kişi tamamladığı maçta temsilcimize 3 puanı ve liderliği getiren golü 70. Dakikada Şükrü Öner attı. Rakibini 1-0 mağlup ederek, puanını 30’çıkartan temsilcimiz, şampiyonluk yolunda hayati bir 3 puan aldı.

İDMAN YURDU’NA BÜYÜK DESTEK

Şampiyonluğu büyük ölçüde etkileyecek karşılaşmada temsilcimizi, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş ve Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz yalnız bırakmadı. İçel İdman Yurdu’nun en büyük desteği taraftarı ise adeta şov yaptı. 7 bin kişinin izlediği mücadelede 90 dakika boyunca susmayan kırmızı şeytanlar galibyette büyük pay sahibi oldu. Hafta içerisinde iyi bir şekilde organize olan Kırmızı Şeytanlar, tribünlerdeki doluluk oranının artmasında büyük pay sahibi oldu. Maç boyunca susmayarak takımın itici gücü olan Kırmızı Şeytanlar galibiyette pay sahibi oldu. Maçın kritik anlarında susmadan takımı ateşleyen Kırmızı Şeytanlar, büyük alkış alırken maç sonrası ise takım galibiyeti taraftarlar ile kutladı. İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, kendilerini yalnız bırakmayan başta Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a Mersinlilere ve taraftarlara teşekkür etti. Çok önemli bir maçı geride bıraktıklarını ifade eden Saltık, "Kentin tek markası olan İçel İdman Yurdu'nu bu sezon hak ettiği yere getireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi bu maçta herkese gösterdik. Kenetlenme günü gelmiştir. Herkesi tek yürek olarak desteğe çağırıyoruz. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımın da gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Herkesin yüreğine, ayağına sağlık” ifadelerini kullandı.

SERTAÇ, İÇEL’İ İPTEN ALDI

Maç sonunda futbolcular ve teknik heyet, maç boyunca hiç susmayan taraftarlarla kutladı. Tribünlere giden futbolcular, teknik heyet ve Yönetim taraftarlarla 'oley, oley' çekerek galibiyetin coşkusunu yaşadı.  12 maçta sadece 2 gol yiyerek en az gol yiyen kaleci unvanını elinde bulunduran ve Ceyhan maçında alınan galibiyette büyük pay sahibi alan kaleci Sertaç Güzel, maç sonrası taraftarlara üçlü çektirdi. Taraftarlarda galibiyet coşkusunu yaşayan Sertaç, maç boyunca destek oldukları için taraftara teşekkür ederken galibiyeti taraftara armağan etti.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maça İçel İdman Yurdu hızlı başlarken kırmızı-lacivertlilerin Mahmut Metin, Fazlı Ayan ve Şükrü Önder ile bulduğu pozisyonlar sonuçsuz kaldı. Maçın 24.dakikasında İçel İdman Yurdu tarafından gelişen atakta Mahmut Metin ceza sahası yayında yapılan faulle yerde kaldı. Hakem pozisyona faul çalarak Ceyhansporlu Hakan Başaran'ı kırmızı kartla saha dışına gönderdi. Maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Maçın 59.dakikasında penaltı kazanan Ceyhanspor'da topun başına Fatih Yılmaz geçti. 60.dakikada penaltıyı kullanan Ceyhanspor kaptanı topu üst direğe nişanladı. Maçın 70.dakikasında gelişen İçel İdman Yurdu atağında kaleciyi de çalımlayan Şükrü Önder takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadele İçel İdman Yurdu'nun 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı

Stat: Mersin Stadyumu

İçel İdman Yurdu: Sertaç Güzel, Aslan Gök, Hurşit Velioğlu, Burak Altındaş, Uğur Bingöl, Onur Kaya, Süleyman Öztürk, Mahmut Metin, Fazlı Ayan, Şükrü Önder, Ebubekir Yardım

Ceyhanspor: ; Lokman Atakol, Abdullah Keleş, Başaran Balcı, Can Taylan, Zekeriya Çakırca, Selim Asal, Azat Mamuk, Murat Çaydemir, Murat Akgül, Fatih Yılmaz ve Muhammed Sak

Kırmızı Kart: Hakan Başaran (Ceyhanspor)

Gol: Şükrü Önder

 

 

Paylaş :
Etiketler :  İçel İdman Yurdu, BAL, Ceyhanspor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA