Belediyenin sanat kurslarına büyük ilgi


Erdemli Belediyesi tarafından açılan ve büyük ilgi gören kurslarda, bağlama, resim, tiyatro, türkülerin dansı, fotoğrafçılık, yaratıcı drama, çocuk korusu, çağdaş Türk müziği korosu olmak üzere 7 ayrı branşta toplam 400 kişi eğitim alıyor. Erdemli Belediyesi’nde kültür ve sanat kurslarının yeni dönemi başladı.

 

Tarih : 5 Aralık 2019 Perşembe 17:46

Haber Merkezi

Belediye Kültür Merkezinde açılan kurslar,  vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptıkları tüm hizmetleri Erdemli’nin kalkınması ve gelişmesi için yaptıklarını belirten Tollu, Erdemli’nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek faydalı bulduklarını hayata geçirdiklerini söyledi.

“İNSANLARA HİZMET ETMEK ÇOK GÜZEL”

 Başkan Tollu, “İnsanlara hizmet etmek çok güzel. Özellikle onların yapılmasını istedikleri hizmetleri yapmak bizim için çok özel. Biz yaptığımız bütün hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Semeresini aldıkça da gururlanıyoruz. Erdemli’yi başarıya ulaştırabilmek için çok çalışıyoruz. Kültür Merkezi Projemizin hayata geçmesiyle sanatsal ve kültürel hizmetlerimiz hız kazandı. Bu açılan kurslar da bu planın bir parçasıdır. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması adına projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Çünkü biz ilklerin belediyesiyiz. Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Vatandaşlar tarafından açılması istenilen kursları tespit ederek talep düzeyine göre sırasıyla açtıklarını anlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve bu anlayış çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Tollu sözlerini açılan kurslara ilgi gösteren vatandaşlara tebrik ve teşekkürlerini sunarak tamamladı.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA