Polis, 40 kız öğrenciyi Nevşehir’e geziye götürdü


Tarsus Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde hazırlanan "Terasus’un Parlayan Yıldızları" isimli proje kapsamında 20 ortaokuldan 7 ve 8. sınıftan bulunan 40 kız öğrenciyi Nevşehir’i gezdirdi.

 

Tarih : 3 Aralık 2019 Salı 13:38

4 emniyet personeli ve 1 rehber öğretmen nezaretinde 1 gece konaklamalı Nevşehir gezisinde öğrenciler, Güvercinlik Vadisi, Salkım Tepesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Devrent (Hayal) Vadisi, Avanos Çömlekçi, Avanos Asmalı Köprü, Ürgüp Asmalı Konak, Derinkuyu Yeraltı Şehri, Gümüşçüler Manastırını gezdiler. Tarsus Emniyet Müdürü Ercan Erbil, bu tür aktivitelerin öğrenciler üzerinde olumlu etki yaptığını belirtti. Erbil, “Bu çalışma ile öğrencilerimizin öz güvenlerinin gelişmesi, ileriye dönük yaşamlarında ufuklarının açılması, suça sürüklenmesinin önlenmesi, gençler arasında hoşgörü ve diyalogun arttırılması, toplumsal bütünleşmenin pekiştirilmesi ve kültürel miraslarımıza gençlerimizin sahip çıkması hedeflenmiştir” dedi. Gezi sonunda kız öğrencilere TDP Büro Amirliğinden anı olarak kalması için tişört ve şapka hediye edildi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA