İçel liderliği kaybetti


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, deplasmanda karşılaştığı 5 Temmuz İskenderun Spor ile 1-1 berabere kaldı. Ceyhanspor’un haftayı galibiyetle ayrılmasının ardından İdman Yurdu haftalar sonra liderliği kaybederek ikinci sıraya geriledi. Gruptaki bir diğer temsilcimiz İdman Yurdu 1925 ise Kayseri’de adeta dağıldı. Bir diğer temsilcimiz Meskispor da evinde ağırladığı Yahyalıspor’u 2-1 mağlup ederek, 7 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

 

Tarih : 2 Aralık 2019 Pazartesi 14:45

 Hüseyin KIRKGÖZ

BAL 5.Grup'ta haftanın en önemli karşılaşmasında İçel İdman Yurdu deplasmanda 5 Temmuz İskenderunspor'a konuk oldu. İskenderun 5 Temmuz Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya; İçel İdman Yurdu; Sertaç Güzel, Aslan Gök, Hurşit Velioğlu, Burak Altındaş, Uğur Bingöl, Onur Kaya, Süleyman Öztürk, Fazlı Ayan, Mahmut Metin, Ebubekir Yardım ve Şükrü Önder ilk 11'i ile sahaya çıktı. Maça iyi başlayan İçel İdman Yurdu 5.dakikada Mehmet Şükrü Önder'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maça iyi başlayan temsilcimiz yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken ilk yarı 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıya her iki takımda dengeli başladı. İskenderun atakları ve İçel İdman Yurdu'nun atakları sonuç vermedi. Ev sahibi takım maçın 63.dakikasında Koray Kurt ile skoru 1-1 getirdi. Karşılaşma bu skorla sonuçlandı. Bu sonucun ardından Ceyhanspor’un haftayı galibiyetle ayrılmasının ardından İdman Yurdu haftalar sonra liderliği kaybederek ikinci sıraya geriledi.

MAÇI 5 BİN KİŞİ İZLEDİ

Takımlarını hiçbir deplasman maçında yalnız bırakmayan Kırmızı Şeytanlar, İskendurun’da da takımlarına büyük destek verdi. 17 otobüs ve özel araçlarla İskenderun'a giden kırmızı-lacivertliler kendilerine ayrılan bölümü hınca hınç doldurdu. 90 dakika boyunca hiç susmadan takımı destekleyen taraftarlar örnek bir şekilde Mersin'i temsil etti. Yaklaşık 500 kişiyle İskenderun'a giden kırmızı-lacivertli taraftarlar İskenderun taraftarına deplasman yaşatırken, İskenderun taraftarı Kırmızı Şeytanlar'ı alkışladı.

İDMANYURDU 1925 KAYSERİ’DE DAĞILDI

Gruptaki bir diğer temsilcimiz İdman Yurdu 1925 ise Kayseri’de adeta dağıldı. Deplasmanda Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor'a konuk oldu. Atatürk Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakaya temsilcimiz; Fatih Kirpi, Adnan Tizer, Emirhan Yaşa, Abdurrahman Türkmen, Alper Erkoç, Selim Belci, Doğukan Tektaş, Tuğra Kölmük, Tekin Atsız, Batuhan Yarbaşar ve Sercan Gök ilk 11'i ile sahaya çıktı. Karşılaşma 4-1'lik skorla Talasgücü Belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı. Temsilcimizin tek golünü Ali Kafadar kaydetti. Bir diğer temsilcimiz Meskispor da evinde ağırladığı Yahyalıspor’u 2-1 mağlup ederek, 7 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA