Toroslar, vergi ödemesi için hafta sonu mesai yapıyor


Toroslar Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri için bu hafta sonu tahsilat veznelerini açık bulunduracak.

 

Tarih : 26 Kasım 2019 Salı 16:30

 

Haber Merkezi

Belediye, Emlak ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ödemelerinde mükelleflerin mağduriyet yaşamaması için 30 K+asım’da sona erecek olan ödeme süresini 2 Aralık Pazartesi gününe kadar uzattı. Mükellefler, ödemelerini belediye hizmet binasının yanı sıra Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerde, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Ekim Pazar günü 09.00 - 16.00 saatleri arasında yapabilecek. Vergiler nakit ve kredi kartıyla ödenebileceği gibi www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de online olarak gerçekleştirilebilecek. Mükelleflerin gecikme faizi gibi cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için vergilerini belirtilen süre içerisinde ödemeleri gerekiyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA