İçel’e Talas şoku


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup’un 10.haftasında oynanan maçta İçel İdman Yurdu evinde Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak, ligdeki ikinci puan kaybını yine evinde taraftarının önünde yaşadı. Öte yandan sezon başından bu yana ligde oynadığı maçlarda kalesinde gol görmeyen temsilcimiz ligdeki ilk golünü de kalesinde görmüş oldu. 9 maçtır kalesini gole kapatan Sertaç Güzel, karşılaşmasının 78.dakikasında Burak Gezer’in attığı gole engel olamayarak 887 dakika sonra kalesinde golü gördü.

 

Tarih : 25 Kasım 2019 Pazartesi 13:01

Hüseyin KIRKGÖZ

Spor Toto BAL’da 5.Grup'un 10.hafta karşılaşmasında temsilcimiz İçel İdman Yurdu evinde Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor'u ağırladı. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleye İçel İdman Yurdu, Sertaç Güzel, Aslan Gök, Hurşit Velioğlu, Burak Altındaş, Uğur Bingöl, Onur Kaya, Süleyman Öztürk, Şükrü Önder, Fazlı Ayan, Ömer Önder ve Ebubekir Yardım ilk 11'i ile maça çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan İçel İdman Yurdu, maçın 5.dakikasında öne geçti. Ebubekir'in pasına hareketlenen Fazlı Ayan, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Maçın ilk yarısı bu skorla sonuçlanırken ikinci yarıya her iki takımda dengeli başladı. Talasgücü Belediyespor, maçın 77.dakikasında Burak Gezer ile skoru 1-1 getirdi. Maç 1-1'lik eşitle sonuçlandı.

KALESİNDE İLK GOLÜ GÖRDÜ

Öte yandan sezon başından bu yana ligde oynadığı maçlarda kalesinde gol görmeyen temsilcimiz ligdeki ilk golünü de kalesinde görmüş oldu. Maçın 78.dakikasında Burak Gezer ile İdman Yurdu ağlarına topu yollayan Talasgücü Belediyespor Mersin deplasmanından 1 puanla ayrıldı. 9 maçtır gol yemeyen ve toplamda 887 dakika boyunca kalesini gole kapatarak birçok maçta takımını ipten alan Sertaç Güzel, Talasgücü Belediyespor karşılaşmasında kalesini gole kapatmayı başaramadı. Maç boyunca birçok pozisyonu kurtaran kaleci Sertaç, defansın hatasında yaşanan pozisyonda topu çelmeyi başaramadı ve golle sonuçlandı. 887 dakika sonra kalesinde gol gören Sertaç'a taraftarlar desteğini esirgemezken Sertaç'a güvenlerinin tam olduğunu iletiler.

İDMANYURDU 1925 RAHAT KAZANDI

Spor Toto BAL’da 5.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz İdman Yurdu 1925 ise haftayı 3 puanla kapattı. 10.hafta açılış karşılaşmasında İdman Yurdu 1925 evinde Aksaray temsilcisi Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'u ağırladı. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleye İdman Yurdu 1925 sahaya; Fatih, Onur Nejdet, Tekin, Selim, Tuğra, Abdurahman, Emir, Sercan, Batuhan, Tayfun Çelik ve Doğukan ilk 11'i ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün taraf olan kırmızı-lacivertliler, Batuhan Yarbaşar'ın attığı gollerle rakibin 2-0 mağlup etti. İdman Yurdu 1925 aldığı galibiyetle puanını 18'e yükseltti.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA