Çukurova’nın gücü yetmedi: 59-83


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6.haftasında evinde ligin güçlü takımı Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı’nı konuk eden temsilcimiz Gelecek Koleji Çukurova rakibine 24 sayılık farkla mağlup oldu. Lider Fenerbahçe baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 24 sayı farkla 83-59 galip tamamlayarak, ligdeki kayıpsız gidişatını sürdürdü ve zirvedeki yerini korudu.

 

Tarih : 23 Kasım 2019 Cumartesi 18:35

Necdet TAŞ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6.haftasında evinde ligin güçlü takımı Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı’nı konuk eden temsilcimiz Gelecek Koleji Çukurova rakibine 24 sayılık farkla mağlup oldu. Fenerbahçe’de Alina Iagupova ile Elizabeth Williams 14’er sayı üretirken; Olcay Çakır Turgut 10, Cecilia Zandalasini ile Ayşe Cora 9’ar, Sevgi Uzun ile Kiah Stokes 7’şer, Tuğçe Canıtez ile Esra Ural Topuz da 4’er sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Temsilcimiz Çukurova’da ise Morgen Haleytuck 21 ve Alexandria Marie Bentley’in 15 sayılık performansları yenilgiyi önlemeye yetmedi.

 FENERBAHÇE BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma karşılıklı üçlük sayılarla başlarken, Fenerbahçe Öznur Kablo, Zandalasini, Elizabeth Williams, Iagupova ile rakibine karşı 2-8’lik üstünlük kurdu. Rakibin 2 dış atışıyla 8-8’de eşitlenen karşılaşmada pota altını iyi kullanan Fenerbahçe, skor avantajını periyodun sonuna kadar sürdürdü: 21-28. İkinci periyodun açılışını Sevgi Uzun’la yapan Fenerbahçe Öznur Kablo, periyodun ilk bölümünde basit savunma hataları yapınca fark 4 sayıya kadar indi. Ardından iyi savunma yapan ev sahibi ekibin serisini Elizabeth Williams ile sonlandırdı. Fenerbahçe molasının ardından Stokes ve Zandalasini ile farkı çift hanelere taşıyan konuk takım, soyunma odasına 32-45 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Öznur Kablo, üçüncü periyodun ilk 4 dakikasında rakibine sayı şansı tanımazken skor farkını da 20 sayıya yükseltti: 35-55. Üçüncü periyodun kalan bölümünde Elizabeth, Sevgi Uzun, Laura Nicholls, Ayşe Cora ve Stokes’la final periyoduna 43-65 önde girdi. Agresif savunmasını dördüncü periyoda da taşıyan Fenerbahçe Öznur Kablo, etkileyici hücum performansıyla da farkı korudu ve karşılaşmayı 24 sayı farkla 83-59 galip tamamladı.

SALON: Servet Tazegül

HAKEMLER: İbrahim Altıntaş (xx), A. Taner İbin (xx), Mesut Öztürk (xx)

GELECEK KOLEJİ ÇUKUROVA BASKETBOL: Morgen Haleytuck (xxx ) 21, Leonor Del Pılar Rodriguez Manso (x) 2, Melis Talay (x) 4, Gökşen Fitik (x) 7, Meltem Avcı (x) 2, Alexandria Marie Bentley (xx) 15, Feride Şevval Alkan (x), İlayda Güner (x) 2, Gabriella Marginean (x) 6

FENERBAHÇE ÖZNUR KABLO: Elizabeth Olatayo (xx) 14, Ayşe Çora (x) 9, Olcay Çakır Turgut (xx) 10, Sevgi Uzun (x) 7, Tuğçe Canıtez (x) 4, Alina Iagupova (xx) 14, Cecilia Zandalasını (xx) 9, Kiah İrene Stoks (x) 7, Laura Nicholls Gonzales (x) 5, Esra Ural Topuz (4)

Paylaş :
Etiketler :  Fenerbahçe,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA