MESKİ’nin ilçelerdeki altyapı çalışmaları sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Silifke Şubesine bağlı ekipler, Narlıkuyu, Göksu, Yeni ve Yeşilovacık mahallelerinde hat döşeme çalışmalarını tamamladı.

 

Tarih : 22 Kasım 2019 Cuma 15:21

Haber Merkezi

MESKİ Genel Müdürlüğünün ilçelerdeki altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede, MESKİ Silifke Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Silifke’de Narlıkuyu Mahallesi Tebelleş Sokaktaki vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak için 4 bin 200 metre içme suyu şebeke hattı ve 25 adet abone bağlantısını tamamlarken, Kale Sokaktaki vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere içme suyu şebeke hattı ile abone bağlantıları gerçekleştirdi. Ekipler, Yeşilovacık Mahallesinde ise Tisan yolu üzerinde bulunan içme suyu şebeke hattının sürekli arızalanması sebebiyle yaşanan soruna, yeni içme suyu şebeke hattı ile birlikte abone bağlantılarını yaparak son verdi. Göksu Mahallesinde de yağmursuyu hattındaki çökme sonucunda iki yıldır yaşanan yağmur suyu hattı sorunu, hattın rehabilitesi sağlanarak çözüme kavuşturuldu. Ekipler, son olarak Yeni Mahalle’deki Silifke Fen Lisesi içerisinde kanalizasyon hattının ekonomik ömrünü tamamlanmasından dolayı yeni kanalizasyon abone hattı ve parsel baca bağlantısı yaparak, mahallenin kanalizasyon sorununu çözdü. MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, Mersin’in 13 ilçesinin altyapı sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını belirtti. Alkaç, “Silifke ilçemizin Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık mahallelerinde yaptığımız hat döşeme çalışmalarını tüm ilçelerimizde sürdürerek kalıcı çözümler üretiyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA