CHP’li Yıldız, Yörüklerden destek istedi


CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, toplumun en kadim geleneksel değerlerinden biri olan Yörük kültürünün yok edildiğine işaret ederek, “Belediye başkanlığını aldığımız günden itibaren Yörük kültürünün yeniden var edilmesi için projelerimiz bulunmaktadır” dedi. Yıldız, tüm Yörük akrabalarından destek istedi.

 

Tarih : 28 Mart 2024 Perşembe 09:28

Yörük kültürü ile büyüyen Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, doğanın özgür insanları konargöçerleri unutmadı. Taşeli Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretinde Yörük kültürünü yaşatmak için hayata geçireceği projeleri anlattı. Yörüklerin, Yörük kültürünün yok edildiğini ifade eden Yıldız, şunları söyledi: “Yörük kültürü bu toplumun en kadim geleneksel değerlerinden biridir. Fakat günümüzde yaşanan ekonomik krizin de paralelinde getirdiği sorunlardan kaynaklı Yörük kültürü kırıma uğratılmaktadır. Yörük kültürü yok edilmektedir. Yörükler yok edilmektedir. Belediye başkanlığını aldığımız günden itibaren Yörük kültürünün yaşatılması ve yeniden var edilmesi için projelerimiz bulunmaktadır tüm Yörük akrabalarımın oylarına talibim.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA