Başarır’a Mersin’de soğuk duş!


CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de protesto edildi. CHP Mezitli İlçe Başkanlığı önünde konuşan Başarır, partililer tarafından ‘Faizci’, ‘Kılıçdaroğlu’nu sen hançerledin’, ‘Yazıklar olsun sana’, ‘Kılıçdaroğlu sizi sırtında taşıdı’, ‘Kılıçdaroğlu’nun sayesinde oradasın’, ‘Hain’, ‘Zıp Zıp Mahir’, ‘Mezitli’den elini çek’ şeklinde yuhalanarak protesto edildi.

 

Tarih : 11 Şubat 2024 Pazar 13:17

TARSUS VE MEZİTLİ KARIŞTI

Mersin’in Tarsus ve Mezitli Belediye Başkan adaylıklarına kendisine yakın isimleri getirdiği gerekçesiyle tepki gösterilen Başarır,  Mersin’i ziyaret etti. Başarır’ın etkisiyle Mezitli’de danışmanının eniştesi Ahmet Serkan Tuncer’in, Tarsus’ta ise yine kendisine yakın olduğu iddia edilen Ali Boltaç’ın aday gösterildiği iddia edilmişti. Tarsus’ta mevcut Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan partisinden istifa edip Memleket Partisi’nden adaylığını açıklamıştı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da ya Memleket Partisi’nden ya da bağımsız olarak aday olmak için önümüzdeki hafta yapılacak CHP’nin Parti Meclisi toplantısını beklediği öğrenildi.

“KILIÇDAROĞLU’NU SEN HANÇERLEDİN”

Başarır, adayların belirlenmesinin üzerinden bir ay geçtikten sonra Mersin’e geldi. Başarır’ın Mezitli İlçe Örgütü’nün önünde halka seslendiği sırada partililer tarafından ‘Faizci’, ‘Kılıçdaroğlu’nu sen hançerledin’, ‘Yazıklar olsun sana’, ‘Kılıçdaroğlu sizi sırtında taşıdı’, ‘Kılıçdaroğlu’nun sayesinde oradasın’, ‘Hain’, ‘Zıp Zıp Mahir’, ‘Mezitli’den elini çek’ şeklinde yuhalanarak protesto edildi. Başarır,  kürsüde konuşmasını yaparken kendisini protesto eden partililere ‘O Ak Partinin, sarayın trollerini atın oradan’ demesiyle kısa süreli arbede yaşandı. Başarır’a tepki gösteren arasında Mezitli Alevi Kültür Derneği Başkanı Ferdi Koç ve çok sayıda partilinin de darp edildiği iddia edildi.  Alevilere; ‘AKP’nin trolleri’ diyen Başarır, alandaki vatandaşlardan tepki alırken, partililer tarafından konuşması dakikalarca yuhalandı. NEŞET TORUN’UN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA