CHP’den istifa edip, İYİ Parti adayı oldu


CHP’den Yenişehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olan ancak aday yapılmayan Ahmet Arıcan partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Arıcan, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi belediye başkanı adayı oldu.

 

Tarih : 11 Şubat 2024 Pazar 12:23

Haber Merkezi

Yenişehir İYİ Parti ilçe teşkilatında üyelik kaydı yapılan ve adaylık başvurusunu yapan iş İnsanı Ahmet Arıcan ailesi ve taraftarları ile birlikte İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililer, İl yönetimi ve Divan Kurulu üyeleri ile tanıştı. İYİ Parti il merkezinde yapılan törende İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman Turgutkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

“YENİŞEHİR İYİ OLACAK”

Arıcan’ın Yenişehir Belediyesi Başkan Adayı olduğunu açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Avukat Suat Şahin, “Gözün aydın Yenişehir, bir süredir devam eden görüşmelerimiz neticesinde Mersin’in ünlü iş insanı Ahmet Arıcan İYİ Partimize davetimizi kabul ettiler. Kıymetli ailesi ve yol arkadaşları ile İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ahmet Arıcan, daha önce üyesi olduğu siyasi partisinde aday olarak gösterilmediğinde kendisi adına üzülmüş; partimiz adına sevinmiştik. Bölgemizde yapmış olduğumuz çalışmalarda kendilerinin partimize kazandırılması konusunda genel merkezimiz ile yaptığımız istişarelerimiz neticesine kendilerine götürdüğümüz teklifimizi süreçte değerlendirerek kabul edip; bizlerle yol arkadaşı oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Tüzüğümüzün 2. maddesi hükmünde; “Türk tarihinin ve kültürünün geçmişten günümüze taşınmış bütün değerleri ile bu değerleri temsil eden Ahmet Yesevî, Hacı Bektaş-ı Veli, Mevlana ve Yunus Emre gibi düşünürlerin anlayış ve felsefesini kılavuz edinir.” ifadeleri ile parti misyonumuz ifade edilmektedir. Ahmet Arıcan da güzel kentimiz Yenişehir’de parti misyonumuzun temsilcisi olmak niteliklerini haiz güçlü bir isim olarak; kentimize adeta “mecbur değilsiniz” mesajını iletmek adına yol arkadaşımız olmuştur. Yenişehir’i daha yaşanabilir marka bir kent yapmak mücadelemizin en güçlü ismi olarak görüyoruz. İYİ Parti’nin Yenişehir’de, “Arı gibi çalışacak bir Can’ı /Ahmet Arıcan’ı var. Hayırlı uğurlu olsun; Yenişehir İYİ olsun!”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA