Yenişehir namağlup lider!


Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, Mersin U16 Amatör Ligi’nde sezonun ilk yarısını namağlup lider tamamladı. Çıktığı 10 maçın tamamında rakiplerini yenen lacivert-beyazlılar, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Tarih : 14 Kasım 2023 Salı 12:15

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü, Yenişehirli gençlerin ve çocukların yeteneklerini sergileme ve geliştirme fırsatı sunuyor. Yenişehir Belediyesi Spor Kulübünde futbol eğitimi alan Yenişehirli çocukların forma giydiği Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, bu yıl ilk kez mücadele ettiği Mersin U16 Amatör Ligi'nde fark yarattı. Ligde çıktığı tüm maçları kazanan Yenişehir ekibi, rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. Takımın gösterdiği istikrarlı performans, gelecek mücadeleler için umut vaat ediyor.

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK”

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı antrenörü İnan Günal, “ Takımımızın gösterdiği başarı bizi gururlandırıyor. Bu başarılar, genç sporcuların motive olmasına ve spor tutkularını daha da ileriye taşımalarına olanak sağlıyor. Yenişehir Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak, başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA