TISİAD’ın 10. Şubesi Ankara’da açıldı


Genel merkezi Mersin’de bulunan Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD), çalışmalarına ivme kazandırmaya devam ediyor. TISİAD, bu kapsamda Ankara Şubesi’ni de açtı. Ankara Şubesi’nin açılışıyla birlikte TISİAD’ın temsil edildiği şube sayısı 10’a çıktı. TISİAD’ın Ankara Şubesi’nin açılışına Irak Türkmen Cephesi Siyasi Büro üyesi ve Türkmen Bakanı Aydın Maruf, Türk ve Iraklı çok sayıda iş insanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

 

Tarih : 14 Kasım 2023 Salı 11:55

Haber Merkezi

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD), çalışmalarına ivme kazandırmaya devam ediyor. TISİAD, bu kapsamda Ankara Şubesi’ni de açtı. Açılışa; TISİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Selahattin Balkan, Irak Türkmen Cephesi Siyasi Büro Üyesi ve Türkmen Bakan Aydın Maruf, Deva Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, TISİAD Ankara Şube Başkanı Mustafa Geylani, TISİAD Şube Başkanları, TISİAD üyeleri, çok sayıda iş dünyası temsilcisi katıldı. Türkiye’nin kalbi, başkent Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 10. Şubeyi açmış olmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çelik, iki ülkenin işbirliğinin daha çok gelişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. Çankaya’daki açılışa katılan tüm bakanlara, kamu kurum ve kuruluş ile iş dünyası temsilcilerine, dernek üyelerine teşekkür eden Çelik, “Irak’ta 7, Türkiye’de 3 olmak üzere 10 şubemizle hizmet veriyoruz. İki komşu ülke arasında maddi-manevi duyguların yeşermesi için bir köprü halindeyiz. Irak’ta ve Türkiye’de son derece hassas çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

“HAYATIN HER ALANINDA GELİŞİMİ HEDEFLİYORUZ”

İki ülkenin menfaatleri doğrultusunda iş sektörlerinin hemen her alanında ciddi bir çalışma yürüttüklerini, Türk-Irak iş, ekonomi ve sosyal ilişkilerinin hayatın her alanına yansıması için girişimlerini aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Başkan Mehmet Salih Çelik, “Milli mücadelenin kalbi başkentimiz Ankara’da dernek olarak temsil edilmenin onurunu yaşıyoruz. Bu vesileyle ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm arkadaşlarını sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Merkezi Mersin’de bulunan derneğimiz, ülkemizin Ortadoğu coğrafyasında etkin bir ekonomik faaliyet göstermesine katkı sunan güçlü bir konumdadır. Türkiye ve Irak’taki etki alanımızı genişletmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz.

“SAMİMİ VE ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ”

Irak’ta Duhok, Erbil, Necef, Basra, Bağdat, Musul ve Süleymaniye’de temsilcilerimiz ve ofislerimizle birlikte hem TISİAD üyelerine hem de ihracatçılara hizmet veriyoruz. Ankara şubesi haricinde Gaziantep’te ve İzmir’de de yakın tarihte şube açacağız. Antalya şubemizi de açtık. Mersin’deki Genel Merkezimizle birlikte toplam 10 şubeyle hizmet veriyoruz. Mersin’deki genel merkezimiz de 7 gün 24 saat üyelerimize hizmet vermektedir. TISİAD aynı zamanda Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) üyesi olarak da hizmet üretiyor. Gerek Türkiye ve gerekse Irak’ta fuarlara katılarak işlerliğimizi artırıyoruz. Özellikle lojistik sorunların çözülmesi için önemli adımlar attık. Gümrükler Genel Müdürlüğü ve İhracat Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle sorunları büyük oranda çözdük. Ülkemiz ihracatçıları şu anda Irak’ta VİP geçiş sağlamaktadır. Derneğimiz öncülüğünde yapılan Türkiye-Irak İş Dünyası Zirvesi, tüm dünyada önemli bir etki alanına ulaştı. Çalışmalarımızı samimiyetle aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu. Yeni üyeler ve yeni temsilciliklerle çalışmalarının devam edeceğini kaydeden, Ankara Şubesi’nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Çelik, TISİAD’ın her alanda kabul gören önemli bir konuma ulaştığını ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA