Elazığ maçında fırtınalar kopmuş!


TFF 3. Lig 2. Grupta 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet elde eden temsilcimiz Silifke Belediyespor’da Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile yollar ayrıldı. Hafta sonu oynanan Elazığspor maçında Tozlu ile iki futbolcu arasında yaşanan gerginlik ayrılığın sebebi sayıldı. Sosyal medyada hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Tozlu, “Elazığ spor maçında Silifke forması giyen bir futbolcunun öncelikle formaya ve kulübe, devamında şahsıma yaptığı saygısızlığa karşı verdiğim tepki nedeniyle böyle bir karar alınmıştır. Sporcumuzun yaptığı saygısızlığa verdiğim tepkide asla pişmanlık duymuyorum” dedi.

 

Tarih : 18 Ekim 2023 Çarşamba 08:51

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grupta 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet elde eden temsilcimiz Silifke Belediyespor’da Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile yollar ayrıldı. Herkes ayrılığın sebebini sportif başarısızlık olarak değerlendirirken, işin iç yüzü başka çıktı. Ne olduysa 15 Ekim Pazar günü oynanan Elazığspor-Silifke Belediyespor karşılaşmasının 65. Dakikasından sonra oldu.

HEM HOCAYA HEM DE FORMAYA SAYGISIZLIK

Elazığspor Karşısında Muzaffer Tozlu yenik durumdaki takımının maça tutunması için hamle yapmak ve Elazığspor 10 kişi kaldığı için oyuncu değişikliğine gidiyor. Oyundan sol Açık İhsan Furkan ve ortasaha Ali Helvacı alınıyor. İhsan Furkan oyundan çıkarken hocası futbolcunun yanına giderek tebrik etmek istiyor. Oyuncu İhsan Furkan hocasının elini sıkmayıp, hocanın yüzüne elindeki bandajı fırlatıp, homurdanarak çıkıyor. Diğer oyuncumuz Ali Helvacı ise yedek kulübesinden kendisine verilen su şişesini yedek kulübesine tekrar geri fırlatıyor. Bu durumda binlerce sporseverlerin önünde küçük duruma düşen Muzaffer Hoca İhsan Furkan'ı itekliyor. Bu durumu gören hakem Muzaffer Hocaya kırmızı kart gösterip tribüne gönderiyor. Yönetim Elazığspor karşılaşması sonrası Silifke'de toplanarak Muzaffer hocanın işine son verip, futbolcu İhsan Furkan'a para cezası ve süresiz kadro dışı cezası veriyor. Ali Helvacı'nın yedek kulübesine su şişesi fırlattığını kimse görmediği için Ali Helvacı' ya herhangi bir ceza verilmiyor.

TOZLU; “YAPILAN SAYGISIZLIĞA DAYANAMADIM”

Takımdan ayrılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Muzaffer Tozlu, “Başında olduğum 4 yıllık sürede, 2 şampiyonluk, bir lig ikinciliği yaşadığım Silifke Belediye Spor’un teknik direktörlüğünden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Elazığ spor maçında Silifke forması giyen bir futbolcunun öncelikle formaya ve kulübe, devamında şahsıma yaptığı saygısızlığa karşı verdiğim tepki nedeniyle böyle bir karar alınmıştır. Sporcumuzun yaptığı saygısızlığa verdiğim tepkide asla pişmanlık duymuyorum. Bizlerin teknik adam olarak bir görevi de formayı değerli hale getirmek ve kulübü yüceltmektir. Bu serüvende yanımızda olan Belediye başkanımız sayın Sadık Altunok’a, yönetim kurulumuza, futbolcularımıza, teknik heyete, kulüp çalışanları ve yardımcı personelimize, her hafta 90 dakika boyunca kalbi bizimle atan büyük Silifke taraftarına ve her zaman yanımda olan tüm Silifke halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla” ifadelerini kullandı.

TAKIMIN BAŞINDA BURHAN BAYGIN VE MEHMET ŞIRALI OLACAK

Silifke Belediyespor, Tozlu yönetiminde ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 6 puanda kaldı. 21 Ekim Cumartesi günü akşam 19:00’da Silifke Şehir Stadında Karşıkaya ile karşılaşacak olan Silifke’de takımı zorlu maça Teknik Direktör Yardımcıları Burhan Baygın ve Mehmet Şıralı çıkaracak.   

Paylaş :
Etiketler :  Silifke Belediyespor, Muzaffer Tozlu,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA