Uçar; “Hem Mersin’i hem Silifke’yi kazanacağız!”


Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Silifke’mizde yüzde 60’a yakın bir oy teveccühünde bulunan siz değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden daha büyük bir aile olacağız. Silifke’mizin ve Mersin’imizin bizlere olan güvenini asla boşa çıkartmadan gecemizi gündüzümüze katacağız ve asla vazgeçmeyeceğiz. Sizlere olan inancımızla aynı azim ve kararlılıkla önümüzde ki Mart ayında yapılacak olan seçimde hem Mersin’i hem Silifke’yi tekrar kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:12

Neşet TORUN

Cumhurbaşkanlığı seçimi, ikinci turda belirlendi. Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha kazanma başarısı gösterdi. Mersin de ise 4 Bin 134 Sandıkta, kayıtlı 1 milyon 379 bin 761 seçmenin yüzde 86.30’u sandığa gitti. Oyların 1 Milyon 176 Bin 796’sı geçerli, 13 Bin 664 oy ise geçersiz sayıldı.  Bu oyların yüzde 60.26’sını Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 39.74’ünü ise Recep Tayyip Erdoğan aldı. Silifke’de ise birinci çıkan isim Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Silifke’de Kılıçdaroğlu yüzde 58.28’lik oy oranıyla 49 bin 183 oy alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 41.72’lik oy oranıyla 35 bin 203 oy aldı.

UÇAR; “ARZU ETTİĞİMİZ HEDEFE ULAŞAMADIK”

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Kıymetli Silifkeliler; 28 Mayıs 2023 tarihinde yaptığımız seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Devletin tüm olanaklarının iktidar tarafından kullanıldığı, montaj, karalama ve iftira kampanyasıyla tarihimizin en kirli seçim kampanyasını yaşadık.  Seçim sürecinde, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı, Partimizi iktidar yapmak için, SİLİFKE ilçe İl Örgütü olarak canla başla gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, mersin ve Silifke’de yüzde 60’lara varan başarılı bir sonuç elde ettik. Ancak Türkiye Genelinde, arzu ettiğimiz hedefe ulaşamadık. Milletin iradesine saygı duymak ile birlikte Silifke’mizde yüzde 60’a yakın bir oy teveccühünde bulunan siz değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

“Silifkemiz açısından son derece kıymetli olan bu sonuçlarında Silifke’mizde birçok arkadaşımın emeği sonucunda gerçekleşmiştir. Bu sonuçlarda emeği olan başta 49 bin 186 seçmenimize, gece gündüz demeden aylardır sahalarda çalışan kadınlarımıza, gençlerimize sandığı bekleyen koruyan adliyeye kadar giden sandık sorumlularımıza, okul sorumlularımıza, müşahitlerimize, eğitmenlerimize seçim günü sonuna kadar sandık sandık gezen Avukatlarımıza, Yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, Millet İttifakı partilerimize ve gönüllü birçok arkadaşıma çok teşekkür ederim” şeklinde konuşan Uçar, “Değerli Hemşerilerim kıymetli Silifkeliler sonuçlardan da anlaşılacağı gibi büyük bir farkla Silifke de bizleri ve adayımızı tercih ettiniz. Silifke’de aldığımız bu desteğin, bizleri yaklaşan yerel seçimler öncesinde büyük umutlar verdiği üzerimizdeki sorumluluğun daha çok arttığının bilincindeyiz. Hiçbir hemşehrilerimiz şüpheye düşmesin ki eksiklerimizi gidererek Daha çok çalışacağız, daha çok emek vereceğiz. Güçlü ve köklü Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak, halkımız için, ülkemiz için, halka adalet, demokrasi ve refah getirmek için yolumuza ve mücadelemize, aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden daha büyük bir aile olacağız. Silifke’mizin ve Mersin’imizin bizlere olan güvenini asla boşa çıkartmadan gecemizi gündüzümüze katacağız ve asla vazgeçmeyeceğiz. Sizlere olan inancımızla aynı azim ve kararlılıkla önümüzde ki Mart ayında yapılacak olan seçimde hem Mersin’i hem Silifke’yi tekrar kazanacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA